A fűthető gyepről pár szó!

0

Egy fűthető stadionban jobb az ellátás mint egy vidéki kórházban.

Kedves magyar adófizető, tisztességes emberek!

Képzeljétek el, hogy valamelyik családtagotok megbetegszik.

És mert a legközelebbi kórházba be kell , hogy kerüljön, hogy meggyógyuljon, vagy netán az életét mentsék meg…

Ti szívesen látnátok ilyen környezetben azt akit a világon a legjobban szerettek?

A képen a kórház küllemét látjátok csak, de sajnos belül is hasonló állapotokkal találkozhattok. Orvoshiány, helyettesítések, agyondolgoztatott fáradt  nővérkék, szaros, büdös WC, lepusztult lelakott, leharcolt, büdös ágyak és nagyon szegényes környezet…mindazért, hogy egy életen át fizetitek a a TB-t, az egészségügyi hozzájárulást, az adót…??? Ezt érdemlitek ti, becsületes, tisztességes adófizetők?

Ha az én kutyámnak valami baja lenne, igen csak meggondolnám, hogy be vigyem-e ide, nehogy valamit elkapjon. Tudtátok hogy évente 32 ezer ember hal meg kórházi fertőzésekben?.. De a legközelebbi családtagomnál már biztosan kiverné a biztosítékot.

Ennyit érünk mi ennek a kormánynak kedves barátaim.

És nézzük csak meg a másik oldalt, szem előtt tartva, hogy a keservesen megkeresett adóforintjaink a felcsúti stadion fűthető gyepére mennek el.

Az, hogy Fideszes, vagy, vagy épp ellenzéki, mit sem számít, ha megkapod ezt a pofont az élettől!..Igaz, Orbán és tettestársai azért gondoskodnak arról, hogy a “HAVERI KÖR”, ne ilyen lepusztított intézénybe kerüljön, ha megbetegszik, vagy ha baleset éri.

És még egy furcsaság. A térség képviselője Hörcsik Richárd…és higgyétek el, megint nyerni fog , mert az ellenzéki pártok épp egymást nyírják….Meg is érdemeljük ezt…Mert azzal, hogy mindenki nekünk akar jót, úgy hogy azt képzeli, hogy nekünk épp rá van szükségünk, kicsit sok már. Miért nem lehet egyetlen jelöltet indítani az ellen aki nem képvisel bennünket, aki az összes parlamenti képviselő között a legtöbb pénzt keresi, köldségtérítés, bizottsági tagság, elnökség és számos helyi üzem tiszteletbeli pénzfelszedőjeként. Aki milliárdos lesz lassan az elszegényített Zemléniek zsírjából, de soha egy szót sem szólt még a képviseletünkben?

Jól van ez így szerinretek?

A képeken a sátoraljaújhelyi kórház látható az udvaromből. Engem ninden reggel ez a látvány fogad….És belülről szerintetek vajon milyen lehet?

Várom a véleményeteket!

OLKT Gál György