Gábor György újabb kemény írást tett közzé

0

Gábor György

Egy-két nappal ezelőtt az ország boldog és önfeledt elégedettséggel nézhette a Liszt Ferenc repülőtérre megérkező Orbán-házaspárt, amint a gondos és figyelmes személyzet ellenőrzi a házaspár test hőmérsékletét. Orbán megkérdezte, hogy mindenkivel ugyanezt csinálják? A válasz igenlő volt: a vészhelyzetre tekintettel minden repülővel érkező utas test hőmérsékletét mérik.

Minap Kovács Zoltán sajtótájékoztatóján Czinkóczi Sándor, a 444.hu újságírója Pintér Sándor apropóján azt kérdezte Kovács Zoltántól, hogy egységes-e a protokoll, vagy sem, mindenkire egyaránt ugyanaz a protokoll vonatkozik-e, vagy nem? Kovács, ez az utolsó szarházi gazember, nagyképű barom a válasz helyett kioktatta az újságírót, hazudott, mellébeszélt, hülyének nézve mindenkit, az egész országot.

Akkor én most Kovács Zoltán helyett válaszolok Czinkóczi Sándor kérdésére: nem, nem ugyanaz a protokoll. Ma jött haza egy közeli ismerősöm Berlinből, s a repülőtérről úgy sétálhattak ki, mintha nem volna vészhelyzet. Vagyis az Orbán-házaspárnak jár a hőmérőzés, az utasok ezreinek pedig semmi sem.
Minden kamu itt, minden ócska hazudozás!

Minősített gazemberek!

 

 

Szerző. Gábor György filozófus.