George Spöttle riogatja és megfélemlíti a magyar lakosságot!

0

Újabb tízezrek fognak elindulni az Európai Unió felé, ahogy az időjárás egyre javul, de Brüsszel nem tesz semmit a helyzet megoldásáért – mondta Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

A migrációt támogató uniós országok “nem kapkodnak” a migránsok után, és nem segítenek a balkáni országoknak – hangsúlyozta.

A szakértő szerint több tízezer menekült tartózkodhat a balkáni térségben, de pontos számukat nem ismerik a hatóságok. Vannak migránsok, akik akár már két-három éve vesztegelnek a térségben, és a tavasz beálltával egyre nagyobb az illegális mozgás a balkáni országok között.

A Frontex (Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség) adatai szerint a balkáni útvonalon már most 80 százalékkal több embert regisztráltak, mint tavaly ugyanebben az időszakban – jelezte.

A helyzet feszült, mert a migránsok egyre türelmetlenebbek és erőszakosabbak, félelemben tartják a helyi lakosságot – mondta Georg Spöttle.

Ahogy korábban a 444.hu megírta, Georg Spöttle néhány évvel ezelőtt egy német ezoterikus-fantasztikus magazinban mesélte el, hogy több alkalommal is megvizsgálták, megdolgozták a földönkívüliek.

„Még hetekig küzdöttem a félelmeimmel. Éjszakánként a szolgálati fegyveremmel ültem az ágyamon, felkészültem arra, hogy végső esetben öljek, ha a szürke lények újra feltűnnének nálam” – idézte fel a drámai eseményeket.

olkt.hu/MTI