Gojdár Anna: Teljes útzár!! Gyertek!

0

Teljes útzár!! Gyertek!
! Minden hatalom a népé !!
TE MONDTAD VIKTOR!!! mi nem felejtünk!!
“A népnek joga van elkergetni a kormányt!!

A csoport itt található meg.

Pesten és több megyében, nagyvárosokban.!! Országosan ..!!Ahoz sokan kelletek vagyis mindenki….
Nem engedhetjük tovább!! csatlakozzon a mostanában létre hozott csoporthoz…Nincs külön magyar és cigány mindenkinek ott a helye egyek vagyunk egy nemzet!!! A politikai elitt olyan társadalmi szakadékot és gyülölet politikát folytat ami elfogadgatatlan.133 bátor ember nem foghatja be a szánkat nem taposhat el minket.
összefogással lehet leváltani Orbán-maffiát, mert nincs más alternatíva. Összefogás nélkül még ennél is rosszabb eredményeket érünk el, tehát vagy összefogunk, vagy Orbánt támogatjuk megosztással, széthúzással, egymás mocskolásával Orbán-fidesz örömére.
Választhatunk!
Mert a kérdés az: (Jóléti állam, szabad Magyarország-szabad egységes Európa), vagy (Orbán-Fidesz elnyomás, börtön, szegénység, a diktatúra)? Válasszatok!
Mert a magyar fidesz-maffiózók működnek minden téren, Fidesz-KDNP fedőnév alatt!
A magyar kormány, a magyar kormányszervek gátolják, és gyakran nem hajtják végre a magyar bíróságok jogerős ítéletét, megfélemlítik őket, nyomást gyakorolnak rájuk, megfigyeli, korlátozzák minden téren a demokraták, szervezetek, pártok, civilek összefogását.
Orbán szemétdombjává, játékszerévé vállt hazánk, és leépíti a demokráciát, rendőrállammá változtatva hazánkat, kiárusítja hazánkat.
Takarodjatok a hatalomból, mert elárultátok a hazánkat, a demokráciát, mert visszaéltetek a hatalommal, és loptok, csaltok, hazudtok államilag intézményesítve is.

“Habár fölül a gálya alul a víznek árja,azért a víz az úr”…

forrás. autós teljes útzár Facebook csoport