Gréczy Zsolt barátom!

0

Barkóczi Balazs a DK politikusának az írása.

“Ez kicsit hosszabb lesz, de szeretném, ha elolvasnátok és megosztanátok.

Gréczy Zsolt barátom és kollégám a kezdetek óta itt volt a Demokratikus Koalíciónál. Akkor csatlakozott a DK-hoz, amikor a legtöbben egy lyukas garast sem adtak volna azért, hogy ebből a szervezetből egyszer Magyarország második legnagyobb, és az ellenzék legnépszerűbb pártja lesz, parlamenti frakcióval, négy EP-képviselővel, polgármesterek, helyi és megyei képviselők tucatjaival. Gréczy Zsolt barátom és kollégám ezt a munkát éveken keresztül minden ellenszolgáltatás nélkül, tisztességgel, a milliárdokból kitömött propagandamédia nem a hiteles tájékoztatáshoz, hanem csupán a Fideszhez hű hazugsággyárosainak mocskolódása közepette végezte. Tette mindezt azért, mert hitt a Köztársaságban, hitt a független, erős és európai Magyarország eszméjében. Gigászi, sokszor sziszifuszinak tűnő, mégis felemelő munka volt.

Akik ezt a munkát most hitelteleníteni próbálják, azok nem csak hazug, de hitvány emberek is. Hazug és hitvány emberek, mert nem az igazságot kutatják, hanem kenyéradó gazdáik becstelen politikai érdekeit szolgálják ki mindenféle kritika, erkölcsi minimum és jóérzés nélkül. Akik Gréczy Zsolt barátomat és kollégámat most sarazzák, azok már kilenc éve szügyig sárosak. Hazafinak hazudják magukat, miközben tort ülnek a Köztársaság sírja felett. Kereszténynek hazudják magukat, miközben Advent idején kárörvendően vigyorogva, koholt vádak alapján hurcolnak meg egy becsületes és tisztességes hazafit. El fognak bukni. Így lesz.

És hogy így lehet, abban Gréczy Zsolt barátomnak és kollégámnak óriási szerepe van. És én ezt köszönöm neki! És köszönöm azoknak (hadd ne írjak most neveket), akik ezt a harcot a kezdetektől vele harcolták végig. Miközben ők annak idején szinte egy köszönömöt sem kaptak, most én köszönöm nekik a reményt! És köszönöm neked, Zsolt, barátom! Köszönök mindent! Folytatjuk: veled és érted!

Hajrá, Demokratikus Koalíció! ????”

Ez kicsit hosszabb lesz, de szeretném, ha elolvasnátok és megosztanátok.Gréczy Zsolt barátom és kollégám a kezdetek…

Gepostet von Barkóczi Balázs am Samstag, 21. Dezember 2019