Gréczy Zsoltot újabb zaklatással vádolják!

0

Rövid időn belül a harmadik cikksorozat jelenik meg a kormányközeli sajtóban arról, hogy Gréczy Zsolt így vagy úgy, de nőket ostromol kéretlenül. A Borsban megjelent, egyébként a vádló Facebook-poszt önkéntes eltávolításával zárult “Dolly Roll-sztori” után a Pesti Srácok közölt videót hasonló témában, hasonló állításokkal egy jobboldali érintettel, erről aztán kiderült, hogy nem egészen úgy történt, ahogy azt a kormánysajtó állítja.

A legújabb, harmadik ügy azzal kezdődött, hogy egy ismeretlen feladó egy nevet nem tartalmazó gmailes címről több újság szerkesztőségét is megkereste kedd este egy történettel, miszerint 2015-ben egy fehérvári DK-rendezvényen ismerkedett meg Gréczyvel, Gréczy elkérte tőle a telefonszámát, de ő – mármint a levélíró – csak a nevét árulta el neki.

A történet szerint ez is elég volt Gréczynek, aki már másnap bejelölte Facebookon, és nyomulni kezdett rá, képeket is küldve neki. A levélhez négy képet is csatolt a feladó. Kettőn felismerhetően Gréczy fotózza magát egy tükör előtt kevés ruhában, de az intim részei nem látszanak.

Másik kettőn nem látszik arc, az egyiken egy foltos alsógatya, a másikon egy tompor van közelről. A levél állításait tényként kezelve hozta le a kormánymédia szerdán.

Beszéltünk Gyurcsány Ferenccel is. A DK elnöke szerint onnantól kezdve közügy a történet, ha a zaklatás megalapozott vádja felmerül.

“Gréczy Zsolt esetében eddig, a sokadik próbálkozás ellenére sem igazolódott be a vád”, mondta.

Az intim fotókat Gyurcsány nem tartja politikai kérdésnek, de ha a zaklatás beigazolódik, annak a DK-n belül természetesen következménye lesz, közölte. Gyurcsány kérdésünkre azt is mondta, természetesen beszélt Gréczyvel, de egyelőre nem politikai kérdésnek tartja az ügyet, így politikai következményeit ezért nem vonta le.

Gréczy Zsoltot egyelőre hiába kerestük.