Gulyás Gergely nem érti, hogy miért háborodnak fel emberek a miniszterelnök magánrepülőgépes útjain

0

Gulyás Gergely nem érti, hogy miért háborodnak fel emberek a miniszterelnök magánrepülőgépes útjain, ezek adatai egyébként is nyilvánosak. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ezt a mai Kormányinfón mondta arra a kérdésre, hogy miért nem hozzák nyilvánosságra Orbán Viktor utazásait és azok költségeit. Megjegyezte, hogy kampányban érthetőek ezek a kérdések, de a véleménye szerint az az ország érdeke, hogy a miniszterelnök, ha magánemberként is utazik, találkozzon útjain más országok vezetőivel.
Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója múlt pénteken azt nyilatkozta, hogy Orbán Viktor soha nem utazott vendégként a cég 14 személyes magángépén, mindig személyesen fizette az utazását és szállását. Az Index közben összegyűjtötte, hogy milyen egybeeséseket mutat a miniszterelnök és az OTP magángépének mozgása. Ebből az látszik, hogy a magánrepülő igen gyakran ment oda, ahol Orbán Viktor futballmeccset nézett vagy más programja volt.

olkt.hu/ 168óra https://168ora.hu/itthon/gulyas-gergely-nem-is-erti-miert-haborodnak-fel-az-emberek-a-miniszterelnok-utjain-166839