Gulyás Márton jelentkezett a Rendőrségen, majd őrizetbe vették!

0

Pénteken körözést rendelt el a Pesti Központi Kerületi Bíróság Gulyás Márton ellen egy garázdasági ügyben. Feltételeztük, hogy talán a 2017-es választási irodás akciójának egyik új fejleményéről van szó, de Gulyást nem tudtuk elérni.

Most a műsora, a Partizán oldalán jelent meg egy üzenet, amely szerint az aktivistát őrizetbe vették, az ügyeletes rendőr szerint talán egy át nem vett idézés miatt.

„Marci, miután a sajtóból értesült arról, hogy keresik, jelentkezett a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Mivel jelenleg nincs bent ügyeletes, ezért a lakhelye szerinti rendőrkapitányságra ment, ahol a rendőrségi protokoll szerint őrizetbe vették, és a Gyorskocsi utcai fogdába szállították, ahol valószínűleg hétfőig tartják bent. Egyelőre részletes információt arról, hogy miért körözik nem kapott, de az ügyeletes rendőr azt feltételezte, hogy egy át nem vett idézés állhat az ügy hátterében.”

Sziasztok!Marci miután a sajtóból értesült arról, hogy keresik, jelentkezett a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Mivel…

Gepostet von Partizán am Freitag, 29. März 2019

olkt.hu/Facebook