Gumicsónakon érkezik a veszedelem

0

Rezsi Szilárd őrült nagy vészt jósol.
Gumicsónakon, uszadékfán, összekötött palackokon érkező migránsokkal riogat a rezsi betyár.

Nem vált be az alagúttal a való riogatás, így újabb rémisztő migránsválság után kellett nézni.

Németh ‘rezsibetyár’ Szilárd meg is találta a megoldást.

Rettegj Magyarország! Jönnek a migránsok mindenféle lélekvesztőn.

Ezt kihasználva a ‘pacal bajnok’, azonnal összerántott egy sajtótájékoztatót.

Németh ‘birkafej főző’ Szilárd a szegedi határkikötőnél tartott sajtótájékoztatóján elmondta, az elmúlt héten 699, az azt megelőző héten 636 határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák. Hozzátette: az év eleje óta hetente ötvennel-százzal növekszik az elfogottak száma.

Tavasztól őszig a honvédség rohamcsónakokkal járőrözött a Tiszán, a Maroson és a Ferenc-csatornán.

A téli időjárás ellenére folyamatos a migránsok próbálkozása a Tisza szerb-magyar határszakaszán, ezért a honvédségnek az elmúlt héten vissza kellett térnie oda – mondta a ‘marhapörkölt kovászos uborkával’ államtitkár

Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred aknász naszádja, a Baja teljesít szolgálatot a Tisza Szeged alatti szakaszán. A magyar építésű hajót 2007-ben felújították, éjjellátó készülékkel, reflektorral és nagyon pontos radarral látták el.

Az eszközök lehetővé teszik a határsértők felderítését, akik nemcsak gumicsónakokon, hanem összekötött uszadékfákon és palackokon is igyekeznek átkelni a folyón – állította a ‘mindent a bográcsba’ politikus.

A katonák péntek éjszaka egy öttagú szír csoportot tartóztattak föl a Tiszán – mondta Németh Szilárd, hangsúlyozva: a járőrözés célja az elrettentés is, a folyamatos jelenlét hatására a migránsok meggondolják magukat, és nem a tiszai határszakaszt választják.

(MTI korrigálva Nyugatifény)