Gyalázat: Göncz Árpádot patkánynak nevezték az Echo TV-ben! (+Videó)

9

Gyalázatos videón mutatjuk meg ezt az emberetelen viselkedést amit a Fidesz tévéjében engednek meg maguknak ilyen semmit nem érő újságírók! A Keménymag című műsorban fideszes újságírók gyűlnek össze minden héten, hogy Orbán ajnározzák, és a hatalom nélküli ellenzéket köpködjék. A legutóbbi adásban szóba került a hír, hogy Göncz Árpádról nevezik el a hármas metró egyik megállóját (erről itt írtunk bővebben). A stúdióban beindult a lamentálás arról, vajon igazak-e a pletykák, miszerint Göncz Árpád besúgó volt a börtönévei alatt.

“Miközben akasztottak a szomszéd cellában, addig ő angolul tanulhatott”

– dobta fel a labdát a műsorvezető. Erre jött Ambrózy Áron, a Pesti Srácok “újságírója”, és elmondta: beszélt olyan ötvenhatossal, aki gyűlölte Göncz Árpádot, de határozottan állította, hogy nem volt besúgó. Majd hozzátette:

“Göncz egy becsületes talpig férfi volt, aztán kilencven után egy patkánnyá változott. Tehát nem ’90 előtt volt patkány, hanem ’90 után lett az.”

Ez a Fidesz nagyon konzervatív, erősen értékalapú világa: ha egész életedben politikailag és intellektuálisan is, legjobb tudásod szerint szolgáltad a nemzeted, a legnehezebb helyzetben is helyt álltál, majd jól lepatkányoz egy szépen kistafírozott stúdióból pár fenenagy közpénzen lázadó fideszes kretén. A súlyos kijelentés 41:10-től hallható és látható.

 

nyugatifeny.hu