Gyáva népnek nincs hazája tartja a mondás. Na és gyáva miniszterelnöknek?

0

Nehéz máshogy kommentálni, minthogy igazi virtigli gyávaság az ami a legujjabb fideszes agymensében szerepel, mely szerint a jövőben nem lehetne tüntetni a Kossuth téren és egyébb más népszerű tüntetési helyszínen. De mint ahogy az lenni szokott ez is azért úgy van, hogy még ahhoz is gyávák, hogy betiltság mindezt.

Neem! Inkább trükköznek a srácok. A tervek szerint ugyanis nemes egyszerűséggel a Kossuth teret kivennék a közterületek közül, így majd arra nem lehet tüntetést bejelenteni. De hogy meg legyen spékelve, természetesen állami megemlékezések meg egyéb Fidesz-párti szeánszok teljesen rendben lesznek.

A nemzet főterét gyakorlatilag egy tollvonással így fogják kirántani a lábunk alól. Persze itt el fog majd hangozni minden Németh Szilárdi mondat a nemzet méltóságáról, de ha végiggondoljuk, nem mondhatunk mást, mint hogy egészen egyszerűen arról van szó, hogy tele lett a gatyesz!

De hogy mit jelemez ez egész konkrétan? A Zoom példaként hozza, hogy a március 15-i reggeli zászlófelvonásra a Kossuth térre érkező miniszterelnököt vagy államfőt nem fütyülhetnék ki tüntetők még a szomszédos Alkotmány utca sarkáról sem, hiszen nemcsak maga a Kossuth tér, hanem annak környéke is teljesen el lesz zárva bárminemű megmozdulástól.

Csodás új világ ez nem? Mindez annak a jelszavával, hogy a harmadik kétharmad után nehogymá’

 

 

olkt.hu/balramagyar.hu