Gyermekeket kényszerítettek ismét egy fideszes beszéd meghallgatására fagyban és hóesésben!

53

A mno.hu számolt be róla, hogy 3-6 éves gyerekeknek vigyázzban állva kellett végighallgatniuk Ovádi Pétert. Varga-Damm Andreát a Jobbik veszprémi képviselőjelöltjét több nemesvámosi szülő is megkereste a napokban azzal kapcsolatban, hogy az új óvoda alapkőletételén a 3–6 éves gyerekeknek vigyázzban állva kellett végighallgatniuk Ovádi Pétert, a Fidesz választókerületi elnökét – írta a Jobbik veszprémi képviselője a Facebook-oldalán. Az egyik szülő szerint az ovisoknak vélhetően fölösleges volt fagyoskodniuk és megfázniuk, miközben azt hallgatták, hogy a kormány hány százmillió forinttal támogatja az óvoda fölépülését, melynek persze azért mindenki örül.

„Úgy tűnik, a szocialista rendszer nagyon tetszhetett bizonyos mai vezetőknek, mert teljesen annak stílusában gyakorolják közösségi tevékenységüket. Mi pedig végre túl szeretnénk jutni a 20. századon, s végre le szeretnénk vetkőzni a szocialista rendszer beidegződéseit. Nálunk az emberek vannak a középpontban, és nem az elvtársak. 3–6 éveseknek szónokolni nagypolitikáról… elképesztő…”

– jegyezte meg a képviselő. Ha a szülőket előre értesítették volna az eseményről, vélhetően nem is engedték volna el a gyerekeiket. Az eset nem példátlan, tavaly év végén Csepregen is óvodásokkal ünnepeltettek meg egy felújított utca átadását.