Gyöngyösi Márton: Orbán Viktor megfutamodott!

0

A Jobbik EP-képviselőjének bejegyzése.

Orbán Viktor megfutamodott – Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor csak akkor olyan bátor, amikor testőrök védelmében, a pénzünkön eltartott lakájmédia segítségével sértegetheti a magyarokat, vagy lophatja szét az országunkat.

Az Európai Parlamentbe azonban már nem mer eljönni, mert ő is tudja, hogy arra, amit az elmúlt hónapokban tett, nincsen magyarázat.
Sajnálom ugyanakkor, hogy az EP nem tért el szabályaitól és nem engedélyezte, hogy ha már Orbán nem mer idejönni és minisztere mögé bújik, akkor Varga Juditot szembesíthessük azzal, hogy mit művel a Fidesz a magyar és az európai adófizetők pénzén.
Lett volna ugyanis miről beszélgetni a Fidesz-rendszer vezetőivel: beszélgethettünk volna arról, hogy egy Európában példátlan, korlátlan idejű felhatalmazást szavaztak meg maguknak. Beszélgethettünk volna arról, hogy ezt a felhatalmazást még véletlenül sem a magyarok megvédésére használták, hanem arra, hogy bosszút álljanak az embereken tavaly őszi fiaskójukért és tönkretegyék az önkormányzatokat. Beszélhettünk volna arról, hogy hogyan einstandoltak nemrég katonai erővel egy magánvállalatot. Arra is választ adhattak volna, hogy a haverok közpénzzel tömése, meg a korrupciógyanús ingatlanügyletek miként szolgálják a járvány elleni védekezést. Szívesen meghallgattuk volna azt is, hogy szerintük a kereszténydemokráciába hogyan fér bele az, hogy a rendőrség embereket visz el a véleményük miatt, az ellenzéki pártok működését pedig minden eszközzel megpróbálják ellehetetleníteni, miközben a szólásszabadság korlátozását már ki sem akarják vezetni a járvány elmúltával.
Ezekre a kérdésekre most nem fogunk választ kapni sem Orbán Viktortól, aki szívesen utazik keletre és délre, de sajnos Európára nincsen ideje. Én azért feltettem a kérdéseimet a mai ülésen, de nem csak a Fidesznek, hanem a német képviselőtársaimnak is, hiszen amíg az Európai Parlamentben beszélgetünk, ne felejtsük el, hogy a Fidesz rendszere melyik ipari lobbi kegyéből működhet azon az áron, hogy a magyar dolgozókat a végletekig kizsákmányolja és éhbérért robotoltatja.
Engem a magyar emberek küldtek el az Európai Parlamentbe és a Jobbik képviselőjeként azért dolgozom, hogy Európa ne a politikai háttéralkuk földje és az ipari konszernek játszótere legyen, hanem egy a polgárait szolgáló közösség.

Biztonságos Európát és szabad Magyarországot akarunk!

 

Orbán Viktor megfutamodott – Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor csak akkor olyan bátor, amikor testőrök védelmében, a…

Gepostet von Gyöngyösi Márton am Donnerstag, 14. Mai 2020