Gyöngyösi Márton: teljességgel elfogadhatatlan és megengedhetetlen az, hogy egy demokráciában a kormány mindenfajta ellenőrzés, kontroll nélkül az emberek telefonjában turkáljon!

A Pegasus-botrányról vitáztak az EP-ben is!
Ahogy kedves barátom és a néppárti Jobbik Európai Parlamenti képviselője, Gyöngyösi Márton is rávilágított: teljességgel elfogadhatatlan és megengedhetetlen az, hogy egy demokráciában a kormány mindenfajta ellenőrzés, kontroll nélkül az emberek telefonjában turkáljon!
Tény, hogy a titkosszolgálatoknak végezniük kell a dolgukat, és figyeljék meg a bűnözőket. Azonban az elfogadhatatlan, hogy magyar polgárok magánéletébe, mindennapjaiba nyerjenek bepillantást csak azért, mert nem a Fidesz érdekeit szolgálják és mernek másként gondolkodni!
S sajnos jól mutatja, hogy hova jutott hazánk: ellenzéki képviselőket, ügyvédeket, újságírókat és tisztességes magyar polgárokat hallgatnak le, s ezekre ad felhatalmazást az Orbán Viktor bábjaként funkcionáló, igazságügyi miniszternek hívott Varga Judit.
Bár a Fidesz mindent megtesz azért, hogy elfedje ezt a botrányukat is, emlékezzünk erre jövő év tavaszán is, amikor a fülkében egyedül, két csendes X keretében mindenki meg fogja tudni hozni a felelős döntést: leváltani Orbánt és helytartóit azért, hogy végre ők megkaphassák méltó büntetésüket, Önök pedig abban a jólétben és szabadságban élhessenek, amelyre a rendszerváltás óta várnak!
Ehhez az első lépés az előválasztás, amely holnap reggel folytatódik. Támogassák Jakab Péter miniszterelnök-jelöltségét, valamint az én képviselőjelöltségem!