GYŰJTSÜNK ÖSSZE EGYÜTT EGYMILLIÓ ALÁÍRÁST, AZ EURÓPAI ÜGYÉSZSÉGHEZ VALÓ CSATLAKOZÁSÉRT!

0

Hadházy Ákos volt LMP-s országgyűlési képviselő felhívása.

JELENTKEZZEN ALÁÍRÁSGYŰJTŐNEK, SZERVEZŐNEK VAGY ALÁÍRÓNAK ITT:
👉 https://europaiugyeszseget.hu/

➡️ Magyarország nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez, mert Orbán Viktor fél, sőt, retteg a felelősségre vonástól. Orbán rendszerét az EU-s pénzek tartják fennt, ebből a pénzből fizeti ki saját embereit és némíttatja el ellenfeleit.
➡️ Az Európai Uniós Ügyészség Poltot megkerülve is tehetne a fő felelősök hűvösre helyezéséért. Ha valóban lenne félnivalójuk, az valóban csökkentené a korrupciót és valóban jobb életet hozhatna Magyarországnak
➡️ Ha az EU-s pénzek leállnak – márpedig ha nem mutatjuk meg, hogy nem lophatja el a Fidesz kontroll nélkül, akkor leállnak – akkor előbb jön el és súlyosabb lesz a Matolcsy és Orbán által emlegett válság, mint más országokban.
➡️ De többről van szó, mint az EU-s pénzekről, az uniós tagságunk is veszélybe kerülhet. Ha a miniszterelnök nem kaphatja meg a kontrollálatlanul ellopható EU-s pénzeket, onnantól Orbánnak nem lesz érdeke bennmaradni az Unióban és kivezethet minket az Európai Unióból, hogy ne kelljen szembesülnie tettei következményeivel.
➡️ Az EU-ban maradásunk kulcsa a parlamenten kívüli szereplőkben, a magyar emberekben, nem a pártokban található. Nem szabad azt mondani, hogy a magyar emberek nem hajlandóak szabadságjogaikért és függetlenségükért harcolni, nem szabad lenézni magyar embereket! Dolgozni kell, cselekedni kell!
➡️ A következō hónapok évtizedekre határozzák meg hazánk sorsát. Orbán kész kivezetni a hazánkat Európából, ezért kell összegyūjteni egymillió aláírást az EU-ügyészség mellett!

JELENTKEZZEN ALÁÍRÁSGYŰJTŐNEK, SZERVEZŐNEK VAGY ALÁÍRÓNAK itt.

 

 

olkt.hu/Hadházy Ákos Facebook