Gyurcsány a hibás!

Orbán Viktor természetesen nem mer, nem fog kiállni Márki-Zay Péterrel vitázni. Nincs ebben semmi új. Viszont most először kijelenthetjük a nagy igazságot, ami értelmet nyert végre és amivel az emberek fejét tömik 12 éve:

Gyurcsány a hibás!

Mert amióta lemosta oda-vissza Viktorunkat a vitában, azóta nem mer kiállni vitázni. Pedig viccet félretéve egy demokrácia egyik az fokmérője az is, hogy a kormánypárt hogyan bánik az ellnzékkel, mennyire tiszteli őket. A Fidesz semmennyire nem tiszteli az ellenzéket és ezzel nemcsak az ellenzéki szavazókat köpi szemben. hanem azokat az embereket is akik bizonytalanok illetve nem akarnak szavazni de ez arculcsapás a Fidesz szavazóinak is, hiszen az ő felhatalmazásuk alapján erőszakolja meg a Fidesz a demokráciát nap mint nap.

Végezetül álljon itt egy fotó az “elnyomó” baloldali rezsimről. Amikro a baloldal és Gyurcsány volt hatalmon akkor Orbán megkapta az esélyt egy független vitára. Sőt, olyannyira komolyan vette Gurcsány és az akkori közmédia az egyenlő feltételeket, hogy Orbánnak egy nagyobb pódiumot biztosítottak mellyel egyforma magasnak látszott Gyurcsánnyal. Mindenki tegye fel a kérdést, hogy ez ma elképezlehtő lenne?

Nem nem vagyok sem Gyurcsány, sem DK fan csupán tárgyilagosan írtam egy jelenségről

Joe Bari