Gyurcsány Ferenc anyja milliárdos vállalkozó? – így hazudik a fideszes szennymédia!

0

Jó reggelt! A tegnapi futó vasárnap után ma csütörtök van. Kukanap, mint azt sokszor elmondtam. Igaz, hogy még soha nem kérdeztem meg, hogy máshol is csütörtökön jön-e a csecse nagyautó, vagy csak mifelénk. Matteo Salvini meg Orbán Viktorral akar kultúrát védeni. Ez rendkívül jó hír. Egyik kulturáltabb, mint a másik. Mindenképpen érdemes védeni nekik, amijük van. A kérdés már csak az, hogy merre fussak. Adnak valahol politikai menedékjogot vajon?

Ma mindenféle május elsejei banzáj volt, de eddig sem hozott lázba a virslizős-lufizós ereszdelahajamat, ez most sem változott. Ha valaki akar írni a rendezvényekről, majd megteszi, de az biztosan nem én leszek. Mutatok valami mást helyette:

Budapest, 2019. május 1., szerda (MTI) – Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 16:27 órakor kiadott, a Fidesz OS-közleményét feldolgozó anyagunk címe helyesen:

Fidesz: több 100 millió forintot kapott Brüsszeltől “Gyurcsányné” cége
Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!
JAVÍTOTT VÁLTOZAT – Fidesz: több 100 millió forintot kapott Brüsszeltől “Gyurcsányné” cége
Budapest, 2019. május 1., szerda (MTI) – “Gyurcsányné” cége “100 millió forintokat kapott” Brüsszeltől, hogy érdekeit képviselje – reagált a kormánypárt szerdán közleményben a Demokratikus Koalíció EP-listavezetőjének majálisi beszédére.
Az Európai Egyesült Államok létrehozása mellett érvelő Dobrev Klára azt mondta, Magyarország számára nincs más út, csak az, hogy egy erős európai közösség egyenrangú polgára legyen. (MTI)

 

Mutatom a „hibás” címet, amit javítani kellett:
Fidesz: több 100 millió forintot kapott Brüsszeltől Dobrev Klára cége

Tovább a kolozsvaros.com weboldalon.

olkt.hu