Gyurcsány Ferenc üzenete

0

Kedves Barátom!

Mintha az időjárás már tudná, hogy heteken belül megkezdődik az őszi önkormányzati választási kampány. Az ellenzéki pártok – élen a Demokratikus Koalícióval – rengeteget dolgoztak a nyáron azért, hogy ősszel az ország minél több pontján végre összefogva, egységesen szálljunk szembe a Fidesszel a településeinkért. Ez a munka már most is sikeres, az utolsó simításoknál tartunk.

Ne felejtsük el, hogy különleges választásnak nézünk elébe. Bár a DK régóta küzd a teljes ellenzéki összefogásért – a tavalyi országgyűlési választás előtt mi léptettük vissza a legtöbb jelöltet mások javára – az ellenzék most először fog egy az egyben megmérkőzni a Fidesszel. Orbán Viktornak és bűntársainak eddig soha nem kellett szembenézniük azzal, hogy a Fidesszel szemben állók együtt, egymással összefogva, egységben léptek volna a ringbe. Izgalmas választás lesz. Személyesen garantálom, hogy ezúttal a miniszterelnök és a fideszes politikusok is izgulni fognak.

Az első próbatétel a településeinkért folytatott küzdelemben az ajánlások összegyűjtése lesz, ez jövő hét szombaton, augusztus 24-én indul. Sokszor elmondtam, de most is fontos elmondanom: a választás napja előtt is tehetsz az ellenzéki győzelemért. Kérlek, keresd fel azt a DK-szervezetet, amely a legközelebb van hozzád és jelentkezz ajánlásgyűjtőnek!

Itt tudod megkeresni a hozzád legközelebb eső irodánkat:

DK HELYI SZERVEZETEK

Minden kicsi segítség nagyon sokat számít! Ezt mi tudjuk a legjobban; a sok dolgos és áldozatkész aktivista nélkül a DK ma biztosan nem lehetne az ellenzék vezető ereje. Ezt ezúton is köszönöm mindannyiuknak! Tudjuk, hogy a felelősségünk ezzel csak még nagyobb lett. Kérlek, most segíts Te is, hogy visszaszerezzük a városainkat a Fidesztől, hogy aztán esélyünk legyen visszaszereznünk az országot is!

Barátsággal,

Gyurcsány Ferenc
pártelnök