Gyurcsány: Kövér-féle terror a parlamentben

Újabb videóval jelentkezett a Demokratikus Koalíció elnöke, aki most Kövér László parlamenti terrorjáról, és az által kiosztott büntetésekről beszélt.

Gyurcsány Ferenc a videóban elmondta, hogy mennyi büntetést osztott eddig ki a “házmester”, azaz Kövér László:

ESZERINT MÁR 100 MILLIÓ FORINTNÁL TART, MELYNEK CSUPÁN 0,5 SZÁZALÉKA, TEHÁT 500 EZER FORINT ÉRINTETTE A KORMÁNYPÁRTI KÉPVISELŐKET.

Az ellenzéki párt elnöke szerint, ezzel az a baj, hogy “ül a parlamentben egy fickó, aki saját maga eldöntheti, hogy kit büntet meg és miért, miközben ő azt mondja, hogy a vele szemben ülő képviselők primitívek”.

Gyurcsány azonban kihangsúlyozza, hogy mikor Kövér elveszi a szót egy képviselőtől, akkor azzal egyúttal azoktól a választópolgároktól is elveszi a szót, akik nem értenek egyet a jelenlegi kormánnyal.

“Kövér valójában nem Vadai Ágitól, Tordaitól, Jakab Pétertől, Hadházytól veszi el a szót, hanem Önöktől, Tőletek! Azoktól, akik azt szeretnék, hogy a hangjuk, ott legyen a magyar országgyűlésben.” – teszi hozzá a DK elnöke.

A videó, melyben Gyurcsány azt is részletezi, mi mindenre lenne elég ez a 100 millió forint a kormánypárti képviselőknek, itt megtekinthető: