Ha adok 34 milliót, megtarthatom a 35 milliárdot?

0

A miniszterelnök veje 35 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik. Pedig még csak 32 éves. Több milliárdja van mint amennyi idős. Ő a legfiatalabb magyar milliárdos.

Ennek ellenére az országban nincs egyetlen egy ember sem, aki elhinné, hogy akkor is fel tudna kerülni a 100 leggazdagabb magyar listájára, ha az apósa nem a miniszterelnök lenne. Valószínűleg még ő maga sem gondolja ezt.

Talán ez is magyarázhatja, hogy most megpróbált „jótékonykodással” javítani a nem túl pozitív imidzsén. Feltehetően szóltak a píárosok a miniszterelnöknek, hogy csináljon már valamit, mert a vejének még a fideszes szavazók körében is borzasztó a megítélése. – Te, István, küldj egy kis alamizsnát valamelyik kórháznak, nyugi, nem kell nagy áldozatot hoznod, az elmúlt években annyira lerohasztottuk az egészségügyet, hogy minden pénznek örülnek. – adhatta ki a következő családi ebédnél a feladatot.

És István megfogadta a tanácsot, ezért elküldte a legújabb felsőörsi luxusvillája értékének kábé tizedét. De úgy is mondhatjuk, hogy a háromszorosát annak a összegnek, mint amennyibe a felesége órája kerülhetett.

Meg vagyunk hatva.

Adott 34 milliót a 35 milliárdból. Neki maradt 34 milliárd 966 milliója. De ne legyünk telhetetlenek, talán jövőre is talál egy támogatható nemes ügyet. Ha így folytatja, 1000 év alatt az egész lopott pénzt visszakapjuk.

Forrás és hasonló írások:FLAMIngók