HA EZ MARAD, AKKOR ORBÁN IS MARAD!

67 éves ősz fürtjeim mögött megértem azt, hogy Barthalas Zsuzsa, Bálint Andrea,Varga László-díszes, jó társaság-én lettem az ellenzéki összefogás legfőbb kerékkötője!
Köszönöm, de mint önálló személy nekem is jogom van az egyéni véleményhez.
De azért tegyünk egy tétova kísérletet arra,hogy a saját gondolataimat is közzé tegyem.
Először is Márki-Zayjal az előválasztás óta gondom van, mert a második fordulóban kezdte, és napjainkig folytatja a DK és Gyurcsány ekézését-Dobrev Klárát gondolom a női mivoltának köszönhetően nem bántja!
Hogy miért csinálja ezt,hát valószínűleg túl erősnek látja a DK és Gyurcsány jelenlétét! Megjegyzem Gyurcsány, mint ígérte hátrább vonult.
Másodszor, Márki-Zay nem vezeti a hatpáti összefogást, hanem dominálni akarja azt azzal, hogy nem tett le a 7. frakció létrehozásáról.Most nem arról van szó, hogy a 7.frakció nem emlegetése miatt megzsarolta a hat pártot hanem a gesztus, hogy demokrata ilyent nem tesz!
Harmadszor, Márki-Zay nem tett le arról, hogy felmorzsoja a DK-t , a Jobbikot és a Momentumot! Miféle ember akar ilyen és ehhez hasonló lépéseket tenni? Megmondom, olyan, aki Orbán helyett 2. Orbán legyen. Tudom ez erősnek tűnik, de vannak jelek, hogy ezt akarja!
Idézet: Most az ellenzéki pártok két dolog közül választhatnak: 1. vagy engedelmeskednek Márkinak, és megengedik, hogy a pártjuk frakciójába Márki beépítse a saját embereit, akik ötödik hadoszlopként Márki utasításait követik, 2. vagy ellenállnak ennek, és Márki-Zay elhíreszteli róluk, hogy Orbán maradását akarják, mert csak a pénz érdekli őket, és ha az ő embereit nem veszik be a frakcióikba, akkor azzal Orbán leváltását akadályozzák meg. Ezzel az ellenzéki szavazókat saját pártjaik ellen uszítja, akik elhiszik azt a hazugságot, hogy nem is akarják leváltani Orbánt.
Végezetül-mert ugyan azt ígértem, hogy egy darabig nem írok, Barthalas Zsuzsa, Bálint Andrea,Varga László és a magam nevében ígérhetem, NEM HAGYOK FEL A JÓS SZEREPÉVEL, MERT HA EZ MARAD, AKKOR ORBÁN IS MARAD!
Ludvig Jenő