Ha mégsem a fidesz nyerne…

0

Közeledik az őszi önkormányzati “választás”.
Nemzetünk rablói és gyilkosai már erősen tolják magukat, ugyanakkor a mi oldalunkon gyakorlatilag semmi mozgás sincsen.
Ennek az éremnek sok oldala van, érdemes egy kicsit beszélnünk róla.
Mindjárt itt az első. Egy kamu “állam” kamu rendezvényéről beszélünk, egy színjátékról, egy jog nélküli semmiről. Jön a következő.

Ha mégsem a fidesz nyerne, gondoskodtak jó előre róla, hogy az informatikai rendszer lölő /vitya/ kezében legyen. Néhány gombnyomás és pricc pracc prucc, máris nyertek.


A pártos megoldásokról sincs értelme túl sokat magyarázni, max. 1-2 mondatot. 30 éven keresztül egymásnak adogatták a kilincset. A nép mindig változtatni akart, de egyre rosszabb lett. A napnál világosabb, hogy miattuk tartunk most itt a gödörben.


Ha váltani akarunk, éppen ideje saját magunk között keresgélnünk. Hogy is volt ez régen? Kik voltak egy falu, vagy település vezetői? A KÖZISMERT és KÖZTISZTELETBEN ÁLLÓ EMBEREK. Nem a pártkatonák, sokkal inkább a helyi gyógyítók, tanítók, szokásjoghoz, vagy írott joghoz értő emberek.
Jó hírem van! Ilyenekkel vagyunk körülvéve!
Azoknak az embereknek, akik mostanában táblákat tartanak a fizetésükkel, vagy nem tartanak ugyan, de lepukkant kórházakban dolgoznak, vagy ha ezt sem, de devizahiteles ügyekben vívják szélmalom harcukat a jogilag nem létező bíróságokon, pl. ezt sem ártana felvállalniuk. Igen, régen is a tanultabb emberek váltak vezetőkké, most is erre volna szükség. A táblák a fizetésekkel pont akkora közönyt váltanak ki, mint az omladozó, orvos nélküli kórházas hírek, vagy a naponta tucatszám kilakoltatott családok.
Tenni kell, a többi csak pótcselekvés!
Egy-egy iskola, vagy kórház gond nélkül meg tudná ismertetni az emberekkel azt a jelöltet, aki érdemes a vezetésre, hogy addig mindenki megismerje.
Mire vártok még PEDAGÓGUSOK, ORVOSOK, JOGÁSZOK???