Ha nekem ilyen nőm lenne, nem tinikurvákat dugnék!

0

Csupán a fogsora egy Trabant ára…

Mindenkinek a sajátja a legjobb. Ezt ne vitassuk! Nekem is az én “sárkányom ” a legjobb. (ne tiltakozz!…neked is! )

De, ha én Borkai Zsolt lennék, nem kellene nekem a lányomtól négy évvel fiatalabb tiniribanc. Még Uniós pénzből sem. Mert az már a perverzió határát súrolja. Főleg annyiért nem kellene amennyibe került. (hogy mennyibe kerül…azt még nem tudjuk, de ő sem (nekünk adófizetőknek sokba) )…és  még nincs vége.

Okos embereként tudnám azt, hogy… mindenki kurva…de, ezt fogadjuk is el. Mindenki elad valamit. Van aki a kitartását, munkabírását egy Audi, vagy egy Suzuki gyárban, vagy egy Samsung teló összeszerelő műhelyében. ..van aki az idejét egy semmi helyen, van aki az eszét, szakmai, sok éven át tanult pedagógiai tudását iskolákban, óvodákban, vagy egészségügyi felkészültségét egy kórházban…

Szóval…mind’ kurvák vagyunk. Mindenki eladni próbál.  És megvesznek bennünket (persze mi is veszünk).  De aki megvesz bennünket  az is kurva, mert az  meg továbbadja annak aki megveszi őt.

Ez mozgatja a társadalmat. Így működik a világ.

A nagy kérdés…és dilemma: Akinek viszonylag biztosított hosszútávra a jóléte, miért vesz meg olcsó tini prostituáltat, ha a “zasszony” mindent jobban csinál, hiszen már rutinos, érett “játékos” és ért is a férjéhez?

Egy értett nő tudja mi kell egy férfinak. Egy “zasszony” ha kicsit is okos, tudja mi kell a férjének.  FŐLEG, ha keresztény, “konzervatív” értékrendű.

Ha tudja, hogy  a “zember” “tinikurvákra vágyik, akár hozat is neki egyet-kettőt…De nem engedi “bő -lére”, mert ő is a férjéből él. (ha a konkrét esetet vesszük példának)…Ja és felügyeli a dolgot. Már csak azért is mert okos “zasszony”.

Ha egy házasságot csak a külsőségek és a pénz tart össze, azt a fene megette. Az arról szól, hogy mit tudok még kicsavarni abból a “perverz faszkalapból”. És egy okos nő ezt meg is teszi…mint a mellékelt ábra is mutatja.

Az igazi okos  “zasszony okos…ez rendben is van…De…

De mit szólnak a gyerekek? Ők akik még csak tanulják azt, hogy hogyan működik a KERESZTÉNY ERKÖLCSÖS VILÁG?

Az, hogy a fiam egy millát keres úgy, hogy azt sem tudja mi a munkahelye, vagy beosztása, könnyedebben vesz dolgokat. És mikor a “bili borul”, elfogadja, hogy az apja egy perverz állat…ezt kötve hiszem…Ha, csak nem ő is “gellert” kapott.

Ez a gyerek innentől már képtelen egy “normális” munkahelyen dolgozni havi 200-ért.

Mi lesz ebből a gyerekből. Egy álomvilágban élő torzó…

De a pénz hatalom…Ha pénzed van Magyarországon bármit megtehetsz. Mert minden a pénzről szól. Dobva erkölcsöt, szerzett tudást és kapott, vagy veleszületett intelligenciát.

A pénz minden lukat betöm a NER rendszerében. És a kivagyiság.

Hová megy ez az “erkölcsös keresztény illiberális, feudalista világ?

A KÁRHOZATBA.

Gál György (OLKT)