Ha Soros összeállt a Néppárttal, akkor a fideszesek Sorosra szavaznak? Ha meg nem, akkor a nácikra?

0

Nem lehet mostanában könnyű a Fideszre szavazni az EP-választásokon: a Néppárt tagjaiként tulajdonképpen egy olyan szekeret tolnak, amin a szerdai Lokál szerint Soros György is rajta van. Azért próbáltuk a pártnak aláírók között kinyomozni az igazságot.

A közpénzmédia kommunikációja óriási kihívás elé érkezett: valahogy le kell nyomniuk a szavazók torkán, hogy bár Orbán Viktor háborúban áll a komcsi Európai Unióval, és az egész Európai Néppárt tele van idiótával, a dolgok jelenlegi állása szerint aki a Fideszre szavaz, az mégis erre az alja társaságra szavaz.

Nem véletlenül vannak a Fidesz aláírásgyűjtőinél is EPP-s tollak és szatyrok, hiszen egy nagy család ez! Szóval ezt a problémát néha nem sikerül megoldani, ilyenkor csak az olvasók egyszerűségében lehet bízni: a Habony Árpádtól a kormányzati médiaholdingba vándorolt Lokál például szerdán kijelentette, hogy a Néppárt összállt Soros Györggyel, ugyanis Soros egyik szervezete támogatott egy EPP-rendezvényt. Ez tényleg nagy para, hiszen ebben a formában a Fidesz is összeállt Soros Györggyel,

hiszen a Néppártot erősíti, és Orbán eddigi kijelentései szerint ezen a továbbiakban sem szeretnének változtatni. 

Attól most tekintsünk el, mekkora hülyeség amúgy az egész hír, és tegyük fel a lényegi kérdést: mit szól ehhez az a célközönségnek számító fideszes, aki frissen írt alá a Fidesz budapesti pultjainál?

A válaszok igazán sokszínűek voltak: volt, akinek semmi baja nincs ezzel az őrületes hírrel, volt aki azt mondta, igazából nem csak az Néppártból, de az egész Unióból ki kéne lépni, de találtunk olyan embert is, akinek azért fontos a Fidesz győzelme, mert nem szereti Orbán Viktort.

Szerző: Pintér Bence & Fekő Ádám /Azonnali