Ha valaki GYEREKET VÁLLAL…

…akkor fizessen környezetvédelmi bírságot! A gyerekvállalás széndioxid kibocsátással jár, a gyerek közvetett módon tönkreteszi a csodálatos természeti környezetet! Közöljük ezt gyermekeinkkel is! Mondjuk el nekik hogy neveltetésük, ellátásuk milyen kárt okoz, és ha már megszülettek erre a világra, akkor lássák helyzetüket reálisan, nézzenek szembe a valósággal!

A környezetet kell megmenteni, mert az a legfontosabb!

BILL GATES VAGYOK. SZERETNÉM HA MINDIG BEOLTATNÁD MAGAD, ÉS NEM VÁLLALNÁL GYERMEKET!

…Szeretném ha évente kétszer oltatnád magad a következő 20-30 évben! Ez a járvány el fog húzódni, ha nem húzódna el, akkor rosszul fektettem volna be a pénzem az oltóanyag kutatásba. Azt mondom: más járványok is várhatók, sokkal súlyosabbak, sokkal jövedelmezőbbek, és melyek sokkal több emberéletet követelnek, ezért szervezetten kell cselekednünk! Fő célkitűzésem az, hogy kísérleti készítményeimmel minél több embert mentsünk meg! Ha az emberek most nem oltatnák be magukat, ha makacs módon ellenállnának, akkor attól tartok, hogy bizonyosan felbukkana egy sokkal súlyosabb járványszerű megbetegedés, ami viszont nyilvánvalóan csak a tömeges védőoltással lenne megfékezhető – de ne legyen igazam, ne legyek a pénzemnél.
Tisztelt állampolgár, te sajnos csak egy átlagos képességű ember vagy aki monoton módon tengeted napjaidat, én viszont egy felelősségteljes szupergazdag milliárdos vagyok, aki az olyanoktól mentené meg a planétát mint te. Nekem küldetésem van, egyrészt a vakcinakutatással, mellyel emberi életeket akarok tulajdonképpen’ megmenteni, de van egy másik küldetésem is, mellyel az emberek okozta környezetpusztítás ellen emelem fel a szavam! Az ember a létével veszélyezteti a bolygót, a földi élővilágot! Túl sokan vagyunk, túl sokan fogyasztunk, és mindenhol túl magas az emberek életszínvonala, ami tragikus hatással jár az élő környezetre! Tudom, hogy az emberi életek megmentése oltóanyagokkal kissé ellentmond a túlnépesedés elleni küzdelmemnek, tehát a depopulációs törekvéseimet sokkal harsányabban fogom képviselni!
Nyilvánvaló, hogy túl sokat fogyasztanak a középosztályhoz tartozók, túl sokat fogyasztanak a szegények, őrjöngve fogyasztanak az állástalanok, hedonizálnak a nincstelenek meg a hontalanok, sőt a társadalom mindemellett túlsúlyos. A szegény és nyomorgó államok is jóvátehetelenül károsítják a környezetet, tehát az sem lenne igazából megoldás, ha a mindenkit többletadóinkkal teljesen nincstelenné tennénk, mert manapság mindenki túl gazdag, túl sokat vásárol, ami nagyon aggasztó, nagyon baljóslatú.
Leszögezném azt is, hogy a szegény térségeket nem felzárkózatni kellene, hanem a jóléti társadalmak “lezárkóztatására”, teljes elszegényítésére kellene törekednünk, sőt minden fogyasztás megszüntetésére. Fogyasztani bűn, a fogyasztás a környezet tönkretételét jelenti! Szerencsére a koronavírus korlátozás komplett gazdasági ágazatokat tett tönkre, így fogyasztás csökkentő hatásával bizonyos értelemben hozzájárult az élő környezet megóvásához, a biológiai diverzitás megőrzéséhez, az öntudatlan tömegember okozta kár enyhítéséhez. Ilyen tekintetben én valamelyest kedvelem a koronavírust, amit talán pozitív fejleményként is felfoghatunk az emberiség történetében.
Tisztelt állampolgár, kérlek fontold meg tanácsaimat! Arra kérnélek, hogy a jövőben ne vállalj gyereket! A gyermek felnevelése 800 tonna széndioxid kibocsátással jár! Légy felelősségteljes, tégy le az utódnemzésről!
Másrészt adókat fogunk kivetni a széndioxid kibocsátásra, így egyre jobban meg kell szorítanod a nadrágszíjat, és felelősségteljes szülő nem vállal utódot, ha nyomorban él! Mentsd meg a planétát a gyerekedtől, aki a legnagyobb veszélyt jelenti a kihalófélben lévő állatokra, a ritka növényekre, különleges rovarokra!
A jótanácsom tehát az: hagyd el a gyerekvállalást, szakíts a fogyasztással, egyedül operációs rendszert vásárolj, és az általam támogatott vakcinákkal oltasd magad! Légy felelősségteljes, légy szerény, légy szegény!
Forrűs: facebook /

Harkai Bulcsú Bánk