Háborús vészhelyzetet hirdet, felemelteti a fizetését. Az ország szarban, ő meg nyaral…

Hadházy Ákos

Elnézést kell kérnem a miniszterelnök úrtól, hogy azt írtam , PÉNTEKEN ment állami luxus jettel nyaralni Horvátországba. A hvg kiderítette, hogy pénteken délután még kormányülésen boldogította az országot. Így valójában minden bizonnyal SZOMBATON repült a tengerpartra az Önök pénzén.
A 607-es lajstromjelű luxusgép ugyanis a pénteki zadari forduló után szombaton reggel helyi idő szerint fél 7-kor is felszállt Kecskemétről, majd kevéssel 7 után leszállt BRAC SZIGETEN -pont ott, ahol aznap már Orbánt a szép virágmintás ingben fotózták. Ami viszont még furcsább/durvább: a “honvédelmi” repülő ezután Portugáliába repült, majd visszaindult . 19 óra körül azonban ISMÉT leszállt Brac szigetén -itt a jeladó adása megszakadt, vagy lekapcsolták, vagy esetleg a domborzati viszonyok miatt nem látszik- majd a repcsi 21 óra körült landolt Kecskeméten. Még az sem kizárt, hogy csak ebédelni ment a miniszterelnök úr?
Persze lehet ez különös véletlen, egy nagy pech, hogy a luxusjettel pont akkor és ott kellett KÜLÖNLEGES HADMŰVELETET VÉGEZNI, ahol Orbán úr ebédelt. De ez kevésbé valószínű. Sajnos halandó országgyülési képviselő soha nem tudhatja meg biztosan az igazat, mert a “”””honvédség”””” teljesen törvénytelenül már a tavalyi római-horvát kiruccanás után is megtagadta számomra az utaslistába történő betekintést
Egyebekben az előző posztomban írtakat fenntartom: