Hadházy Ákos: Ezt a levelet egy orvosi rendelő kapta a gödöllői járási hivatal népegészségügyi osztályától

0

Ezt a levelet egy orvosi rendelő kapta a gödöllői járási hivatal népegészségügyi osztályától… Az e-mail szerint nemhogy tesztelésre nincs lehetőség, de MÉG A MINTAVEVŐ ESZKÖZ SEM ÁLL RENDELKEZÉSRE a rendelők részére – tette közzé a levelet Hadházy Ákos független képviselő közösségi oldalán.

 

Ezt a levelet egy orvosi rendelő kapta a gödöllői járási hivatal népegészségügyi osztályától… Az e-mail szerint…

Gepostet von Hadházy Ákos am Freitag, 8. Mai 2020

 

 

 

A kórházak kisöprésétől ugyan továbbra sem tágítanak, de Kásler rendelete szerint most hétfőtől a rendelőkben egy sor egészségügyi vizsgálat újraindulhatna. Ezekhez – amúgy helyesen – koronavírus-tesztre lenne szükség, de még a mintavevő pálcikát sem adnak!
Az is kérdés amúgy, hogy végre hajlandóak lesznek-e a tesztek eredményét elektronikus rendszerre feltölteni- eddig ugyanis számos helyről jelezték, hogy a mentősök által levett tesztek eredménye sokszor elveszett és össze-vissza kellett érte telefonálgatni- a neten nem lehetett lekérni.

Ez az “Európában legelső járványügyi rendszer”, amivel Kásler és M. Cecília dicsekszik?
A kormány sok bűnös, agyrém döntést hozott, ezek közül a legkíméletlenebb a kórházak kiürítése (nem csak betegek hazaküldése, hanem betegek nem fogadása) volt. Ebből a kormány továbbra sem enged, csak a rendelőkben lazítana, azt is csak így…

A kórházakat azonban még hónapokig üresen tartja, pedig elvileg lecsengett a járvány.

forrás. Hadházy Ákos/Facebook