Hadházy Ákos feljelentette az Országos Rendőr-főkapitányságot.

0

A független képviselő szerint az utóbbi idők leginkább bizonyított és legnagyobb korrupciós botránya a Microsoft-ügy, amelyet az amerikai igazságszolgáltatás nyomozott ki. Hadházy közvetlenül a feljelentés megtétele után nyilatkozott a Hírklikk szerkesztőségének.

– Ön egy bátor ember, hisz feljelentette a rendőrséget az ügyészségen. Igaz, a világsajtó is foglalkozott a Microsoft korrupciós ügyével, de a Polt Péter vezette hivatalnak eddig ez nem tűnt fel. Gondolja, hogy ezúttal nyomozni fognak? (CIVILHETES)

Muszáj feljelentenem az Országos Rendőr-főkapitányság és a NISZ Zrt. szoftverbeszerzését. A rendőrség csak így tudja ugyanis tisztázni a szerepét az amerikai kormány és az FBI által felderített egészen durva és egyértelmű korrupciós ügyben.

Gepostet von Hadházy Ákos am Donnerstag, 1. August 2019

„Tisztázni kellene, hogy mi történt pontosan, kiknek a zsebébe vándorolt a kenőpénz! Ennek sajnos az egyetlen lehetséges útja egy Magyarországon lefolytatott büntetőeljárás. Ezért vagyok kénytelen feljelentést tenni a Microsoft-ügyben” – indokolta döntését a korrupció elleni harc képviselője.