Hadházy Ákos: Félnek, nem kicsit.

0

Félnek, nem kicsit. Tegnap a bíróság kimondta, hogy jogosan mentünk be és teljesen jogtalanul távolítottak el bennünket a közmédiából – írja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közösségi oldalán.

Persze a propagandatévé nem áll le, megszólaltatja Csóka Velmira frissen szakvizsgázott ügyvédet, aki szerint az ítélet nem ér semmit, a képviselők „méltatlanul viselkedtek” és nem csak a köztévébe, hanem úgy általában KÖZINTÉZMÉNYEKBE SEM mehetünk be korlátlanul.

(Értsd: szerintük csak a portáig mehetünk, hiába garantálja a törvény a belépést, immár a bíróság által is kimondva)


Nem véletlen, hogy a magyar rendőrség és ügyészség mindent megtett, hogy ne jusson bíróság elé az ügy, hiszen a bíróságokat még nem tudta teljesen maga alá gyűrni a Fidesz.


De legyünk nagyon tisztában azzal: az ítélet csak akkor ér valamit, ha élünk vele és visszamegyünk oda. A gyáva Papp Dániel igazgató 4 perces „hírben” harsogja, hogy „fenyegetem a közmédiát”.

Természetesen senkit nem fenyegetek. De azt tudom, hogy amíg az ellenzék nem ér el két nagyon konkrét célt, nem beszélhetünk választásról. Az egyik, hogy a közmédiát új, konszenzusos vezetőnek kell vezetnie.

A másil, hogy törvényileg meg kell tiltani az évi 50 milliárdból fizetett agymosást (kormánypropagandát).


Aki azt kérdezi, hogy hogyan lehet ezt elérni, attól azt kérdezem: miért, mit tettünk eddig? Még szinte semmit. De folytatjuk.

A „köztévé tudósítását“ itt nézheti meg, ha akarja: hirado.hu