Hadházy Ákos: Gratulálok Bomba Gábornak és az ellenzékieknek!

0

Gratulálok Bomba Gábornak és csapatának! A csalások és a szemérmetlen propaganda miatt Szekszárdon egész kis többséggel ugyan maradt az eddigi polgarmester, azonban nem biztos, hogy sokáig. A KÖZGYŰLÉSBEN AZ ELLENZÉK TÖBBSÉGBE KERÜLT és ez azt jelenti, hogy ezentúl MINDEN piszkos papírjukba bele fogunk látni. És azt is jelenti, hogy vége az agymosásnak az ingyenes szekszárdi hetilapban.

Az országos eredmény sem csak annak köszönhető, hogy a Fidesz elborkaizta a választást. Azonban az öröm óráiban is meg ide kell másolni- a végeredmény ismeretében szerencsére egy módosítással!! – az előző posztomat.:

Ez az önkormányzati választás csak akkor jelentett volna zöld utat az ellenzék számára egy 2022-es győzelemhez, ha ugyanúgy MINDEN településen, kis falvaktól a kisvárosokon át a nagyvárosokig földindulásszerű bekövetkezik az áttörés, mint ahogy áttört 2006-ban a Fidesz. De most nem ez a helyzet: ’22-ben csak akkor nyerhetünk, ha az eredményekből NEM VONUNK LE két rossz, teljesen téves következtetést, viszont LEVONUNK három alapvető fontosságú tanulságot.

NEM IGAZ,

1) Hogy a mai szép győzelmeink vörös szőnyeget gördítettek a kormányváltáshoz.

2) Hogy a mai kudarcaink (mert a mocskos kormánypropaganda miatt vannak ilyenek) lehetetlenné tennék 2,5 év múlva a kormányváltást.

DE MUSZÁJ BELÁTNUNK, amit sem 2018, sem a tavaszi EP-választás után sem láttunk be:

1) Az ellenzék erőeinek együtt kell működniük, de ez csak az alap, nem pedig elégséges feltétel.

2) Az együttműködésnek nem csak a remélt pozíciók felosztásáról kell szólnia, hanem ennél sokkal fontosabbról: a játékszabályok megváltoztatásának kikényszerítéséről. Ha tétlenül tovább nézzük az aljas kormánypropagandát, kár látszatválasztásokon legitimálni a hatalmat. Akkor igaza van azoknak, akik alkalmatlan balfékeknek neveznek minket (rögtön lenne egy javaslatom: október 23-án találkozhatnánk a Kunigunda úton).

3) Ha nem szervezzük meg magunkat, SOHA nem fogunk választáson győzni. Ha nem lesz MINDEN településen két ember, aki nyíltan vállalja ellenzékiségét (most nincs) , ha nem találunk legalább 20000 magyart, aki ÖNKÉNTES munkával segíti a győzelmet (most nincs), ha nincs mind a 10000 szavazókörben ellenzéki ellenőr (most nincs), kár választáson indulni

A mai eredmények eufóriáját hasznàljuk arra, hogy a fenti feladatokbak nekimenjünk!