Hadházy Ákos: Ismét indul egy “Nemzeti konzultáció” azaz dübörög a hecckampány és a hazudozás!

0

INDUL A „NEMZETI KONZULTÁCIÓ”, MEGINT DÜBÖRÖG A HECCKAMPÁNY ÉS A HAZUDOZÁS!

Ismét „nemzeti konzultációba” kezd a kormány, vagyis leveleket küldenek ki minden háztartásba, amelyekben kérdéseknek álcázva hergelik a népet az új ellenségek ellen. De vegyük észre, hogy szintet léptek: ma már nem a távoli Brüsszel vagy egy idős amerikai milliárdos az ellenség, ma már a saját népe egyes csoportjai ellen, egészen konkrétan a cigányság és a bírói kar ellen uszít a kormány. Aztán majd azt hazudja, hogy X millió ember támogatja ebben.
Emlékeznek még 2017-re, amikor az ún. Soros-terv ügyében ment ugyanez? Akkor Szél Bernadettel együtt meglátogattuk az íveket feldolgozó telephelyekre, és gyorsan kiderült, hogy méretes kamu volt a kormány által kommunikált 1,7 millió ív (az ordító bizonyítékok közül csak apró tény, hogy a kormany.hu képén az a sok doboz mögöttünk valójában mind üres volt). Mivel ennek hangot is adtam, feljelentettek mindenféle elképesztő indokokkal. Jelentem: az eset után egyszer hallgatott meg a rendőrség tanúként, akkor elmondtam azokat a tényeket, ami alapján bizonyítható a csalás. Azóta néma csend, máig nem tudjuk, van-e becsülete a „nemzeti konzultációnak”, amit én csorbíthattam volna.
Mivel jön az újabb felvonás, levélben fordulok Rogán Antal propagandaminiszterhez, hogy betekintést kapjak a mostani ívek feldolgozásának minden fázisába, a postától az adatok rögzítéséig. A szájzártörvény miatt ma már nem mehetek be csak úgy (mondjuk az előzö esetben sem mehettem be, akkor törvénytelenül akadályoztak, azóta hoztak erre törvényt). De ha a kormány megtagadja a betekintést, azzal nyíltan elismeri, hogy kamu az egész és csak az adófizetők pénzét pocsékolják a propagandagépezet újabb mocskos húzására.

 

INDUL A „NEMZETI KONZULTÁCIÓ”, MEGINT DÜBÖRÖG A HECCKAMPÁNY ÉS A HAZUDOZÁS!Ismét „nemzeti konzultációba” kezd a…

Gepostet von Hadházy Ákos am Donnerstag, 13. Februar 2020