Hadházy Ákos: Sokat változott a rendőrség hozzáállása.

0

Az elején az indokolatlan kürthasználat miatt büntettek (törvénytelenül), aztán a kijárási korlátozás megszegéséért (törvénytelenül), mára eljutottak odáig, hogy meg sem mondták. Látszik, hogy legtöbbjük szégyelli magát, én is ezt tenném, de ez kevés.
Viszont köszönöm azoknak, akik a fenyegetés ellenére ott voltak ma. Ők azok, akik még az unokáiknak is elmondhatják, hogy elég bátrak voltak egy eszét vesztett, tolvaj hatalom ellen kinyilvánítani a véleményüket. Akik szerint ez csak “dudálgatás volt”, azoknak azt tudom üzenni, hogy a járványhelyzetben csak ezt a technikát lehetett választani-senki nem tudott jobbat mondani arra, hogy hogyan fejezheti ki a határozott véleményét sok-sok magyar ember.
És azt: ha többen lettünk volna, meg tudtuk volna akadályozni a kórházak kisöprését , ki tudtunk volna kényszeríteni gyors és valódi segítséget a munkahelyüket elvesztő embereknek, nem mernének hajnal hatkor elvinni az embereket, mert egy szánalmas, spicli fideszes polgi feljelentette őt az igazság miatt, nem mernék tönkretenni az ellenzéki önkormányzatokat. Életem legnagyobb sikerének tartom, hogy március 13-án részt vehettem az iskolák bezárásának gyors kikényszerítésében és életem egyik legnagyobb kudarcának tartom, hogy nem tudtam több embert mozgósítani azért, hogy a gyalázatos kórházkisöprést megakadályozzuk.
De nagyon-nagyon köszönöm annak a sok száz embernek, akikkel együtt elmondhatjuk, nem néztük némán az ámokfutást. Brutális büntetési tételeket kezd küldeni Orbán rendőrsége, most ezek összesítése és a védekezés megszervezése a feladatunk.

De üzenem a Vár urának: nem lesz csend!

Amikor egy rendőr nem tud válaszolni

Sokat változott a rendőrség hozzáállása. Az elején az indokolatlan kürthasználat miatt büntettek (törvénytelenül), aztán a kijárási korlátozás megszegéséért (törvénytelenül), mára eljutottak odáig, hogy meg sem mondták. Látszik, hogy legtöbbjük szégyelli magát, én is ezt tenném, de ez kevés. Viszont köszönöm azoknak, akik a fenyegetés ellenére ott voltak ma. Ők azok, akik még az unokáiknak is elmondhatják, hogy elég bátrak voltak egy eszét vesztett, tolvaj hatalom ellen kinyilvánítani a véleményüket. Akik szerint ez csak "dudálgatás volt", azoknak azt tudom üzenni, hogy a járványhelyzetben csak ezt a technikát lehetett választani-senki nem tudott jobbat mondani arra, hogy hogyan fejezheti ki a határozott véleményét sok-sok magyar ember. És azt: ha többen lettünk volna, meg tudtuk volna akadályozni a kórházak kisöprését , ki tudtunk volna kényszeríteni gyors és valódi segítséget a munkahelyüket elvesztő embereknek, nem mernének hajnal hatkor elvinni az embereket, mert egy szánalmas, spicli fideszes polgi feljelentette őt az igazság miatt, nem mernék tönkretenni az ellenzéki önkormányzatokat. Életem legnagyobb sikerének tartom, hogy március 13-án részt vehettem az iskolák bezárásának gyors kikényszerítésében és életem egyik legnagyobb kudarcának tartom, hogy nem tudtam több embert mozgósítani azért, hogy a gyalázatos kórházkisöprést megakadályozzuk. De nagyon-nagyon köszönöm annak a sok száz embernek, akikkel együtt elmondhatjuk, nem néztük némán az ámokfutást. Brutális büntetési tételeket kezd küldeni Orbán rendőrsége, most ezek összesítése és a védekezés megszervezése a feladatunk. De üzenem a Vár urának: nem lesz csend!

Posted by Hadházy Ákos on Monday, May 18, 2020

via. Hadházy Ákos/Facebook