Hadházy Ákos: VASÁRNAP MEGISMÉTELT VÁLASZTÁS SZEKSZÁRDON

0

A 2. ÉS 8. KÖRZETBEN, SZAVAZZANAK CSÖTÖNYI LÁSZLÓ ÉS FARAGÓ ZSOLT JELÖLTEKRE!
A választásokon vesztett a Fidesz (bár a polgármester néhány százalékkal nyert). Ez nagyon veszélyes nekik, hiszen innentől kezdve minden stiklijükre rálátna az ellenzék. Ezért egészen röhejes indokkal ismételteti meg itt a választást: az ellenzéki jelöltek reggelit, ebédet és vacsorát mertek vinni a szavazatszámolóknak. Nincs mit tenni, el kell menni újra! Az egyik vesztes fideszes, Haag Éva eddigi alpolgármester szerint is nagy a tét. Ebben az egyben igaza van, az alábbi történettel ezt igazolni is szeretném.

A képen bal oldalt Haag Éva eddigi alpolgármester, jobb oldalon anyósa, Csillagné Szántó Polixéna fideszes helyi képviselő, kettejük között Csillag Balázs, egyikük férje, másikuk fia, a szekszárdi sportcsarnok igazgatója látható. Utóbbi havi 700 ezerért igazgat, ezen kívül az „eredményei elismeréseként” (az általa igazgatott kft. nullszaldós volt) tavaly 6 millió jutalmat kapott. Erre is gondolhatott Haag Éva, amikor a nagy tétről beszélt, de a sztori nem erről szól igazán.

A Csillag család bizniszei ugyanis a legjobb és ezzel persze a legcsúnyább példái annak, ahogyan az EU támogatások lenyúlásával a kiválasztottak nagyon szép vagyonkákhoz jutnak kamu célokkal, kamu gazdaságfejlesztéssel. Ezekkel a „kis” ajándékokkal pedig még olyan fideszeseket is megvesznek kilóra, akik egész szilárd erkölcsi alapokról indultak. Ilyen volt egyébként Csillagné Szántó Polixéna is, aki MAJDNEM távozott velem együtt a trafikügy miatt. Csak ugye ott volt a másik fia is, aki a mellékelt képeken dokumentált, 90 milliós huncutságot elkövette. Semmi különös: jól hangzó célra („helyi termelők boltja”) felvett 90 milliót, épített a hegyen, Szekszárd egy elegáns részén egy kis villát, rakott bele egy kis sonkát és bort, amikor az elfogyott, levette a táblát és élvezte az épületet. A történetben MINDEN benne van fideszes helyi politikáról, EU támogatásról, arról, hogy mi valóban a választások tétje.
Vasárnap szavazzanak újra a változásra!