Hadházy: Miközben a kormánypropaganda kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet a valóságról, a 444 észrevette, hogy a temetkezési vállalkozó kimondta a lényeget

Miközben a kormánypropaganda kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet a valóságról, a 444 észrevette, hogy a temetkezési vállalkozó kimondta a lényeget.
Ha jól értelmezem amúgy, a hatalom nem abba köt bele, hogy a rendkívüli módon megnőtt halálozás miatt egymásra fektették a halottakat, mert különben nem fértek volna el. Nehéz is lenne, hiszen a felvétel sajnos cáfolhatatlan. Ehelyett azt állítja, hogy az informátor tévesen állítja, hogy vírusfertőzöttek is voltak az elhunytak között. Ezt viszont úgy próbálja cáfolni, hogy 1) maga a jegyzökönyv mondja ki, hogy a vizsgálók nem kaptak nyilvántartást arról, hogy kit mikor vittek oda és hoztak el onnan 2) a vizsgálók nem tudhatták, hogy a videó pontosan mikor készült. Így természetesen -ha a propagandát valamennyire is érdekelné a valóság – csak annyit állíthatnának, hogy a videó nyilvánosságra kerülése UTÁN NÉHÁNY ÓRÁVAL – a videó készülte után sok nappal- 10 holttestet találtak a helyszínen, amelyek VALÓSZÍNŰLEG nem voltak koronásak (hiszen kórbonctan, mintavétel nem történt, tehát csak a halott kísérőiratait nézhették át). Azt nem cáfolhatja, hogy a felvétel készültekor voltak-e ott fertőzöttek.
Ami viszont biztos: a vállalkozó nem cáfolta, hogy a koronavírus miatt nagy számú halott miatt kegyeletsértőek a körülmények.
Sajnos ez a lényeg és semmi más. Aki az igazságot elmondja, nem “halottkampányt”, hanem életkampányt folytat. Akinek az emberek élete fontos és nem saját hatalma, az nem eltitkolni és elhazudni akarja a valóságot az egészségügy helyzetéről.