Hadházy: Tiborcz adományozott is meg nem is

0

A mosolyok ellenére kevés lehangolóbb képet lehet mostanában látni ezeknél. Pedig semmi más ez, minthogy Orbán veje, a hercegi pár tagja a lopott milliárdokból most 35 millióért egy életmentő műszert kegyeskedett venni a gyermekklinikának.
Örüljünk? Maximum annak, hogy az ELIOS LED-lámpáin keresett 3,5 milliárd EGY SZÁZALÉKÁT a közjóra fordította. De nem beszéltünk még a HCS Experts fél milliárjáról (sok jel mutat arra, hogy az a Microsoft-botrányban született), a vérplazma bizniszről, arról, hogy az adományozó cég (BDPST Group Ingatlanfejlesztő) tulajdonában mennyi palota van, a bagoóért szerzett 500 hektár állami földről és – gondolom – még sok egyéb dologról sem.
És arról sem beszéltünk, hogy ha nem lemutyizott közbeszerzéseken, kétszeres áron venné az állam az EU támogatásokból az orvosi műszereket, akkor pont kétszer annyi fejlesztés történhetett volna az egészségügyben az európai pénzekből – és akkor nem lenne szüksége a professzoroknak a kisherceg lopott pénzének töredékéért hálálkodni.
Talán van mégegy örülni való: lehetséges, hogy Tiborcz érzi, hogy a Microsoft-ügy miatt még nagyobb bajban lehet és a propaganda mesterek javasoltak neki egy kis jótékonykodó PR eseményt.

A mosolyok ellenére kevés lehangolóbb képet lehet mostanában látni ezeknél. Pedig semmi más ez, minthogy Orbán veje, a…

Gepostet von Hadházy Ákos am Samstag, 17. August 2019