HARMINC

0

Mennyi? Harminc. Mi harminc? Mi mennyi? Na, asszem Hofié volt ez az örökbecsű, az ifjúság szerintem még nem ismerte, de mindenki más igen. Most már Ők is. Szóval harminc, de ez most nem vicc. Ennyi autó kell vasárnap reggel 8-kor, hogy fel lehessen állítani a Lánchíd blokádját. Ha már az ifjúság kivívta a zsarukkal szemben, az a minimum, hogy nem csesszük el, amit ők elértek.

Háromnegyed nyolckor magam is ott leszek a Lánchíd pesti hídfőjétől kábé 100 méterre lévő MTA parkolóban, a Kossuth tériekkel. Az MTA, az a Magyar Tudományos Akadémia, igen, pont az, amit épp szét akarnak barmolni O1G-ék. Úgyhogy nem is lehetne jobb gyülekezési pont a teljes napos Lánchíd blokád autóinak, mint az MTA parkolója. Szóval kell az a harminc autó, mert ha nem tudunk annyit összeszedni reggel 8-ra, akkor az egész napos blokád el sem kezdődik. KELL.

Mindenki látta az elmúlt hetek hídcsatáiban, hogyan próbálta meg a Rezsim elejét venni a terjedő blokádolási kedvnek. Törvénytelen rendőri intézkedések tömege, megfélemlítési szándék, személyre szóló fenyegetések, csekkek, satöbbi. Hát most az a roppant kínos helyzet állt elő, hogy egy bátor bíró kidobta a zsaruk tiltó határozatát, ezzel egész napos demokrata tüntetésnek biztosítva helyszínt. A legkínosabb hely O1G-nek, mert a várúr ablakától 200 méter a Lánchíd, ami egyre inkább tehetetlenségének szimbóluma lesz. Ha lesz harminc autó. Rajtatok múlik. Várlak Titeket.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek 🙂

Tuareg