HÁROMSZOR…És VicCili néni fizeti!

Verrasztó Annamari Még ha olcsó is lenne… Az agyonvegyszerezett,ki tudja milyen laborokban előállított mű zöldség -gyümölcsben aztán marha sok vitamin van. ?‍♀️?Pár éve olvastam vhol egy tanulmányt, hogy bevizsgáltak jópár ilyen élelmiszert, hát nem nagyon találtak bennük semmit… Az őszi-téli szezon meg nem kifejezetten ezeknek a kertben való éréséről szól. Magam részéről előnyben részesítem a termelőktől vásárolt mézfajtákat,azokban viszont minden vitamin, ásványianyag megtalálható. Plusz vannak nagyon jó hazai gyártmányú vitaminkészítmények is..

Veronika Czene Ja, már csak az a kérdés, hogy kenyeret, tejet vagy párizsit, esetleg kevéske valamilyen húst, esetleg a gyógyszert vegyünk, vagy 6-800.-Ft-ért almát, Magyarországon, főleg itt Szabolcsban az alma – volt – hazájában? és főleg minden nap többször!? 🙁 Hol él ez a nő, az biztos, hogy vásárolni sem üzletekben, sem a piacokon nem igazán szokott járni, vagy pedig a pénztárcánk nem egyformán van tele!? 🙁 Szerintem az utóbbi igaz! 🙁
Tamás Tegzes De csak akkor hatásos, ha naponta 4* megszórjuk szarvasgombával, és 5* beluga kaviárral. És legjobb, ha helikopterrel ugrunk le a piacra, ki a fene akarna a sok prolival BKV-n utazni..