Használati útmutató!

0

A Darwinizmus elmélete azt az eszmét terjeszti, miszerint a kopasz majmok korábban és meglehetősen régen, szőrös majmok voltak! Még korábban kisemlősök, és azt megelőzően – valamikor tényleg baromi régen (mintegy 3,2 milliárd éve) szimpla egysejtűek egy ősóceánnak nevezett, sűrű, szerves anyagokkal feltöltött “tócsában”. Azt, hogy ez a “tócsa” miként jött létre, a világegyetemet behálózó fura és teljesen érthetetlen dolgokért felelős “Véletlen” néven elhíresült gazembert teszi az elképzelés felelőssé, aki (vagy ami)  – mármint a Véletlen – egyes elméletek szerint villámként manifesztálódva az akkor még szervetlen őslevesben, szerves elemeket hozott létre, ezzel megágyazva egy halom mobiltelefonnal lófráló majomszármazék elszaporodásához. A “sztori” szerint a fajok ebből a szerves trutyiból emelkedtek ki a TERMÉSZETES SZELEKCIÓ néven elhíresült folyamat elemeként, aminek annyi a lényege, hogy az ami rossz, életképtelen, alkalmatlan, stb. azt a természet kiírtja, megszünteti, felszámolja a “kihalásnak nevezett” meglehetősen durva eljárás keretében…
(Őszintén szólva ehhez a sztorihoz is komoly anyagot kell vénásan belőni.)

Bármilyen fura, mindkét elmélet magában hordozza önmaga használati útmutatóját, aminek célja roppant egyszerű, alapelveit egy félkegyelmű szellemi szintjére szabták, és értékállóságát tekintve a Lloyd’s biztosító alighanem baromi nagy összegű biztosításokat is meg merne kötni!

Egyvalami azonban bizonyos!

SE a Kreacionizmus, SE a Darwinizmus nem szól egy rohadt szót se arról, hogy mennyi a munkaidő, miként is néz ki egy kollektív szerződés és lássuk be arról sem lelni semmi említést, hogy a világnak feltétlen úgy kell kinéznie, mint egy rohadt nagy bevásárlóközpontnak.

Beszélgessünk a használati útmutatóról, amit “véletlenül” félrefordítottak.

A cucc, már ha szabad az ÉLETET ezzel a névvel illetni, mind a Kreacionista, mind a Darwinista világnézetben egyfajta szentségként jelenik meg, amire vigyázni kell, mert ez (akár ISTEN munkája, akár a TERMÉSZETES SZELEKCIÓ műve) rendelkezik valami fúra és felfoghatatlan közös nevezővel és az nem más mint az EMBER.

A már említett használati útmutató, amit a létezés alakított ki (és amiket az emberi hülyeség nem vesz komolyan) csak akkor érthetők, ha a használati útmutatót szembeállítjuk a felhasználói szokásokkal és meredeken elhatárolódunk attól, hogy felhasználó szellemi állapotát megkérdőjelezzük!

Négy olyan alapvetés van, amit mind a Kreacionisták, mind a Darwinisták elfogadnak, mint az ÉLET négy alapvető feltételét!

A négy DOLOG

A gyakori félreértések elkerülése végett ez a négy dolog, nem a pénz, hatalom, erőszak és átverés, mint azt sokan hiszik  a Föld mintegy hétmilliárd lakójából, hanem olyan bagatell és egyszerű dolgok, mint levegő, víz, étel, és a dugás!

Most persze többen felröhögnek, hogy mire fel írok le ilyen közhelyes marhaságokat, de mert a jelen cikkem célja egyfelől annak bebizonyítása, hogy teljesen hülye vagy, másfelől annak igazolása, hogy ez az állapot menthető, kérem lépjünk túl a kérdésen és vessünk egy pillantást a HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ egyszerű megfogalmazásaira.

A LEVEGŐ

Színtelen, szagtalan gázelegy mely vízben borzasztóan rosszul oldódik és olyan “elhanyagolható és lényegtelen” gázok alkotják, mint például a Nitrogén és az Oxigén. Természetesen ezen kívül más is van benne, például szén-dioxid, metán, argon és egyéb nemesgázok, de ezek jelentéktelen aránya szót se nagyon érdemel.

Azt sajna kevesen tudják, hogy ha ebben a keverékben az oxigén szintje túl alacsony (19%-alatti) ne adj isten más gázok szintje túl magas (például egyesek szerint a Metán belélegzése kifejezetten káros hatású), akkor a Föld nevű bolygó egészen gyorsan elnéptelenedik, nagyságrendileg négy perc alatt.

Ennek magyarázata egyszerű!

Kísérletekkel igazolták, hogy az átlagember, kisebb nagyobb eltérésekkel, de víz alá nyomva, esetleg PVC zacskóval a fején – azaz levegő nélkül – relatíve gyorsan megfullad, ami még leírva is nagyon barátságtalan eljárásnak tűnik, de ha megtörténik azt a többség utólag nem tudja majd elmondani azon egyszerű oknál fogva, hogy a halottak nem tudnak beszélni. Csak az érdekesség kedvéért megjegyzem levegő híján maga a hang se létezik, hiszen a hallás és a beszéd relációjához szükséges a levegő közege.

Szabály: Minden ember számára létfontosságú a jó minőségű gázelegy (értsd: levegő), folyamatos használata ki és belégzés céljával. Ennek elmaradása halált okoz!
(Ezt ugye mint említettem: kísérletileg igazolt, hiszen egy vonatszerelvénnyi patkányt tettünk mindenféle gázelegybe, majd mosolyogva felírtuk egy lapra: A 2337/HJU/243 kísérlet eredménye: a Patkány elpusztult. Ezt nevezik kutatásnak.) 

A szabály alkalmazása: Az emberiség létében és felfogásában olyan rendszereket telepít és használ, melyek megkönnyítik az életét. Szükségünk van például áramra és közlekedésre. Az árammal töltjük a mobiltelefonokat, laptopokat, zseblámpákat és vibrátorokat, valamint rákötjük a mosógépet, mosogatógépet, szárítógépet, liftet, szellőztetőmotort, légkondit, világítást, elektromos szerszámokat és munkagépeket, sőt újabban a TESLA autókat is!
A közlekedést azért találtuk ki, hogy A-ból B-be gyorsabban jussunk el, mintha sétálnánk, és jobban nézzünk ki azoknál akik mégiscsak sétálnak, hiszen mindenki tudja, hogy egy AUDI sokkal jobban öltöztet, mint teszem azt egy fűszoknya.

Az elektromos áramot bazi nagy erőművekben termeljük, ahol egyfelől szenet égetünk el, ami korábban a Carbon időszak idején (a Darwinisták most felnéznek, hogy na ugye megmondtuk) még mindenféle páfrányok voltak, azaz a fák ősei. Másfelől atomot hasítunk, ami egy igen veszélyes dolog, főleg ha arra gondolunk, hogy mindezt vízmelegítési céllal tesszük meg. Harmad-felől gázt égetünk, aminek eredete hasonló a szénéhez.

A három erőforráson túl persze vannak egyebek is, de azokkal most nem foglalkozom, mert majd később teszem meg.

A háromféle eljárás célja az, hogy az erőművekben vizet forralunk, a kapott gőzt turbinákra engedjük, amik forgásukkal egy olyan elektromágneses jelenséget hívnak létre, ami eredményeként a TV-ben bármikor nézhetünk Brazil szappanoperákat, balfasz politikusokat és hazudozó riportereket.
Ez az elektromos-áram.

Az áram elég sajátos dolog, úgy nevezzük energiaforrás, mely létrejöttével felrúgja a szabályt!

…az energiatermelés széndioxiddal, metánnal, szénmonoxiddal, korommal stb. szennyezi a levegőt illetve az atomerőművekben olyan radioaktív hulladék képződik, ami egy nukleáris telet is képes fenntartani félmillió évig!
A HASZNÁLATI UTASÍTÁS felrúgásával, az emberiség kényelmi okokból, halállal végződő kényelmetlenséget okoz magának, mert valaki(k), valahol arra a következtetésre jutott(ak), hogy energiát úgy kell és lehet előállítani, hogy közben azok is meghalnak, akik amúgy nem lélegeznek direkt módon szén-monoxidot, nem tartózkodnak huzamosabb ideig a víz alatt búvárfelszerelés nélkül, és nem húz a fejükre PVC zacskót a maffia embere! 

A szabály felrúgásának oka: PÉNZ ÉS HATALOM, módszere: ERŐSZAK ÉS ÁTVERÉS

Megoldás?

Van! Majd el is mondom, ha addigra a kedves olvasó nem unja magát halálra!

Lépjünk tovább a második szabályra

A VÍZ

Egészen meglepő módon ez is színtelen és szagtalan. (Na most vagy az Isten volt végtelen béna szakács, vagy a Természetes Szelekció számára nem léteznek természetes aromák). A víz ráadásul a világegyetem leggyakoribb eleméből áll, abból az energiaforrásból, amiből a NAP (tudod az a világító bizbasz a fejed fejed felett az égen) néhány millió fokon ég! Ez a hidrogén! Az, hogy a másik elem, a levegőből megismert és az égést erősen tápláló Oxigén, nyilván valami véletlen eredménye lehet. Egy egészen elképesztő kémiai csoda folytán ez a két rohadtul éghető anyag, olyan kötést hozott létre, ami eloltja a tüzet! (Erre az infóra tényleg  valami pörgős anyagot kell a szemedbe fecskendezni, hogy megértsd milyen eszelősen és döbbenetesen összetett a világegyetem!). A víz jelenleg a FÖLD háromnegyedét borítja be, ami még az legelfogultabb elemzők szerint is kurva sok! A víz az élet alapköve, nélküle nincs se sejtszintű, se bálnaszintű élet, és ha történetesen reggel belenézel a tükörbe, akkor nem is egy embert látsz, hanem egy olyan ballaszttartályt aminek tartalma 65%-ban víz, amire (valaki, vagy valami) szemeket pingált.

A Földön található víz nagyobb része sós, mert a víz párolgása közben töményebbé válik és a benne található oldott szerves anyagok aránya megnövekszik. 

A víz adja minden élet alapját, ebben úszunk az anyaméhben és ezt isszuk azért, hogy testnedveink – vér, nyál, epe, gyomorsav, könny, vizelet stb. létezzenek, és azt a benyomást keltség a külső szemlélőben, hogy az akit néznek: Élő! Kísérletek igazolták, hogy víz nélkül relatív rövid idő alatt – a körülményektől függően ez pár óra és pár nap is lehet – az ember feléli a testében felhalmozott vizet és egy ponton túl kezd hasonlítani egy lestrapált múmiára. Mivel a múmiák az esetek száz százalékában halottak, kimondható, hogy a vízmegvonás egy adott határon túl kifejezetten ellenjavallt!
A víz meghatározza a természet tápanyag körforgását, hiszen például a tehénszart ha bemossa a víz a földekbe, akkor a hordozott szerves és szervetlen anyagok belemosódnak a földbe, azt gazdagítják, a víz bejárja a talaj, föld-mély, búvó, patak, csörgő, folyó, ivás, pisilés, csatorna, folyam, tengerek, óceánok, párolgás, felhőképződés, felhő, eső folyamatot, ami állandó és körkörös rendszereivel minden élet alapvetése.

Vízhez úgy jutunk, hogy a Föld mélyében található és természetesen szűrt vizet kitermeljük, vagy az általunk megivott és a WC-ben lehúzott vizeletet megtisztítjuk, esetleg a természetes vizekből, kutakból, patakokból, és egyéb édesvízforrásokból magunkhoz vesszük.

Szabály: Minden ember számára létfontosságú a jó minőségű folyadék – értsd édesvíz – folyamatos fogyasztása a vízháztartás fenntartásának céljával. Ennek elmaradása halált okoz! (Fontos megjegyezni, hogy a víz belélegzése ellenjavallt! A lélegzésre használatos kémiai elegy lényegi elemei fentebb olvashatók! Szeretném kifejteni, hogy ha mégis víz kerül a tüdőnkbe, akkor pont úgy járunk, mintha nem jutna oda levegő! Kérem a kedves olvasókat, hogy kerüljék el mindkét lehetőséget!)

A szabály alkalmazása: Az emberiség a szabályt kényelmi okokból úgy rúgja fel, hogy minden természetes vízforrást – patakot, folyót, tengereket és óceánokat részben széklettel, részben ipari szeméttel, gyakran nukleáris és és biológiailag fertőzött hulladékkal elszennyezi. (gyerekpelenka, PET palack, spárga, kávé patron, stb.) A Földön jelenleg több kontinensnyi (Igen, földrész!) méretű szemétsziget úszik az Atlanti a Csendes és az Indiai Óceánon, és például az élet bölcsőjének nevezett Nílus és a folyók anyjaként emlegetett Gangesz vize épp csak annyira mérgező, hogy jelzett folyók egyes területein minden vízi élőlény elpusztult.

A HASZNÁLATI SZABÁLY felrúgásával az ember – kényelmi okokból – a saját életéhez szükséges alapvető édesvízkészleteket olyan szinten mérgezi meg, hogy az halállal végződő kényelmetlenséget fog okozni, mert valaki(k), valahol arra a következtetésre jutott(ak), hogy az édesvíz eltüntetése a Földről jó biznisz, mert a hiánygazdaság sok pénzt és rengeteg halottat “termel” ki magából, ami végeredményben jót tesz a tőzsdéknek. 

A szabály felrúgásának oka: PÉNZ ÉS HATALOM, módszere: ERŐSZAK ÉS ÁTVERÉS

Megoldás?

Van! Majd el is mondom, ha addigra a kedves olvasó nem unja magát halálra!

Vége az I résznek! 

A második részt azért közlöm később, mert a társadalom 87%-a gyűlöl olvasni és a fennmaradó 13% is fárasztónak érez bármilyen használati útmutatót átböngészni! Emiatt a fentieket nem érti, nem látja át és beleszarik az egészbe!

Juhász Zoli – Shepherd