Hát’ jó reggelt kívánok…De ekkora kamut ….

A NAV is vizsgálni kezdte a Felcsút 3,2 milliárdos, különös tao-támogatását

A NAV Bűnügyi Igazgatósága feljelentés-kiegészítést rendelt el a felcsúti fociakadémia tavalyi milliárdos tao-pénze ügyében, amit vitatható módon, szabálytalanul ítélhetett oda az MLSZ.

Nyomozás indulhat amiatt, hogy tavaly tavasszal vitatott körülmények között, a szabálytalanságok, sőt a törvénysértés gyanúját is felvető módon jutott Orbán Viktor felcsúti fociakadémiája több mint 3 milliárd forint extra tao-támogatáshoz.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bűnügyi Igazgatósága már rajta van az ügyön, melyben feljelentés-kiegészítést rendelt el, ennek alapján legkésőbb június elején eldől, hogy megindítják-e a nyomozást.

A felcsúti 3,2 milliárd jogszerűségének vizsgálata nem magától jutott a NAV eszébe, hanem Polt Péter legfőbb ügyész jelzésére láttak munkához. Ez a DK-s Vadai Ágnes országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére adott május 10-i legfőbb ügyészi válaszból derült ki.

Ebben Polt azt írta a képviselőnek, hogy írásbeli kérdését feljelentésként értékelte és továbbította a NAV-nak, ahol a feljelentés-kiegészítés alapján kell majd döntenie a nyomozás elrendeléséről vagy elutasításáról.

NA!

Ez a kamu!

https://168.hu/itthon/a-nav-is-vizsgalni-kezdte-a-felcsut-32-milliardos-kulonos-tao-tamogatasat-204225?fbclid=IwAR3NBt04aCzjiiTR7zjJoRogNBlPPvNqFNYQln-k4AZkJ5nuO3SjJaTGbiM