Hatalmas tömegek rohanták le a Fundamentát, már csak két napig lehet jegyezni támogatott lakástakarékot

0

Elszabadult a pokol Orbánék mai bejelentése után.
A Fidesz ma délelőtt jelentette be, hogy eltörölnék a lakástakarékok állami támogatását.

Annyira tetszik nekik a saját ötletük, hogy már kedden megszavaztathatják az Országgyűléssel, az ellenzéknek ideje sincs módosító javaslatokat benyújtania, mondjuk nincs is sok értelme. A Fidesz-gőzhenger gondolkodás nélkül átmegy mindenen.

A Bankráció adatai alapján a magyar lakosság közel 13%-ának van lakástakarékja. Nem csoda, hogy ilyen népszerű, mert ebben a megtakarítási formában kis összegeket is be lehet fizetni, ami mellé hozzátett az állam 30%-os támogatást.

Ez Európa más országaihoz képest elég magasnak számít, az Index szerint már évek óta számítani lehetett arra, hogy a kormány csökkenteni fogja a támogatás mértékét, de arra nem, hogy egyik napról a másikra teljesen kiszáll belőle.

Annyi mindenesetre biztos: a Fundamenta ügyfélszolgálatának dolgozói úgy készülnek, holnap is tömegek mennek majd hozzájuk.
Bővebben:
http://nyugatifeny.hu/2018/10/15/hatalmas-tomegek-rohantak-le-a-fundamentat-mar-csak-ket-napig-lehet-jegyezni-lakastakarekot?fbclid=IwAR0hW6mceAigRwFlFDEzYA5iE0eBo-wmpZuTqqfCJOeh_QBDS91oWmYVIx8