Hazám! “József Attilával a gyűlöletkeltő hazaárulók ellen”

0

Édes Hazám!

„édes Hazám, fogadj szivedbe”

Miközben a Fidesz-KDNP kormány mindenkit hazaárulónak nevez, akik nem ők, és a – ki tudja, mekkora – gyűlöletkeltésre fanatizált tömegük, addig éppenséggel pont ők a hazaárulók. Kik is? A politikai család, a fogadott politikai család, és a fanatizált tömegük, akik például, rendőrt hívnak a fodrászatból kijövőkre esős időben. Mert kendő volt a fejükön. Hazaáruló mindenki a goebbelsi propagandájuk szerint. A Rogán-Habony féle kötvénybiznisz súlyos veszélyt rejt magába a polgári elhárítás leszerelt műveleti vezetője szerint is, aki ezt a nyilvánosság előtt vállalta.

Itt járt hazánkban Helmut Scholz EP képviselő. Neki is fontos a haza. Az ő hazája és a közös, európai hazánk is.

Mi is történik a kötvénybizniszen keresztül? Hírszerzők, módszeres és tudatos betelepítése. Ezzel a valós ténnyel szemben, a propaganda szerint, Soros és az ENSZ az ellenség, és a hozzájuk köthető civilek, az ellenzék, a jogvédők, és főleg a szegények. Mind olyan billogot kap, ami a leprának vagy a diliflepninek felel meg. A magyar társadalom végre észreveszi, milyen súlyos problémahalmaz az orbáni címkézés, de azt még talán nem, hogy a címkézés arra való a propagandában, hogy mindannak az ellenkezőjét teszik, mint amit a propagandájuk nyomat.

ÉSZRE KELL VENNI AZ ELLENZÉK SIKEREIT. A minap például, egy orosz „diplomatát” (nyilván nem ún. karrier diplomata) kénytelen-kelletlen kiutasítottunk hazánkból.

Ami ebben az országban folyik: NEM CSAK HAZAÁRULÁS, EZ A BIMBÓZÓ FASIZMUS MAGA.

EZ NEM CSAK FASIZMUS, A FIDESZ-KDNP KORMÁNY MAGA A NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT.

„édes Hazám, fogadj szivedbe, hadd legyek hűséges fiad!”

MENJ EL SZAVAZNI ÁPRILIS 8-ÁN, hogy mi ne legyünk semmilyen gyarmat!