Hazugság!

(Most, hogy ismét túl vagyunk egy apró krízisen, (üzemanyag) mely cégeknek lényegesen drágább lett, mindennek viszi az árát tovább, sejthető mi lesz a következő lépés ebben a vonatkozásban.)
Lassan, de biztosan halad a projekt.

 

Hallom, ahogy kérded:
“mi a hazugság?”

 

Minden.
Dogmák, szánalmas tévhitek évezredes hazugságai fémjelzik teljes történelmünket, amit úgy etettek meg velünk, mint Pistikével a málnaszörpös tejbegrízt.
Mi pedig magunkba szívtuk azt a “tudást”, amit a planéta manipulátorai megalkottak anno, valahol, valamikor és azóta is folyamatosan alkotnak, külön a mi részünkre.
Iskolák, főiskolák, egyetemek tanítják a semmit: tantárgyakat, melyek mindenre jók, azon kívül, hogy igaz, bölcs és gyümölcsöző életet élhess.
Mert arra pont nem alkalmasak.
Már az óvodákban megkezdik az ártatlan elmék programozását, melyet otthon folytatnak, a már régen félrevezetett szülők.
Tudatunkra telepített, átláthatatlan, megkövült téves hiedelmek ködében ténfergünk, mint az az asztronauta, aki csak nagymamája esténkénti dudorgós hangjából ismeri a holdat, mert a valóságban soha, a közelében sem járt.
Mendemondák, szent mesék alakították gyermeki tudatunkat, mely épp csak nyíladozni kezdett, miután síró anyánk világra tessékelt bennünket, és az Ő felejthetetlen, féltő suttogásai által, megismertük földünk legnagyobb legendáit, melyek nagyrészt sohasem léteztek.
Emberöltők tucatjain át ismételgetett, elcsépelt szlogenek, szokások, imák, melyek olyan gonosz hatalmasságokhoz szólnak, kiknek létezése sötétségből, szimbólumokkal teletűzdelt házai pedig a borzongás tornácáról valók, – de szent helyeknek vannak nyilvánítva.
Nem tudjuk honnan jönnek ezek a sztorik, “tanítások”, hová tartanak, kik és milyen célokkal írták le őket valaha, csak azt tudjuk: “el kell őket hinni”.
Ezen történetek imádatával, viszont olyan energiákat mozgósítunk, melyek végül pusztuláshoz vezetnek.
Nekünk mindig azt tanították:
Ők szentek, és a hozzájuk kötődő történetek, hagyományok is azok, melyekbe feltétel nélkül hinned kell.
És mi hiszünk bennük.
…. de még egy lópatkónak is stabilabb a háttértörténete, mint adott esetben egy agyonlihegett népi kultusznak.
Legyártott szent iratok, determinált mítoszok, ostoba babonák foglyai vagyunk, melyekből nincs kiút, csak ha képes leszel végre átértékelni MINDENT, amit eddig hittél.
Olyan szobrokat, szimbólumokat imádunk, melyek végül halálra vetnek bennünket, olyan istenségekhez könyörgünk, akik előttünk ismeretlen természetű gonoszságból születtek, – de nekünk egész életünkben azt tanították, ők a teremtés szent Gráljai.
Nem rég előkerült apokrif iratok szerint, tucatnyi “megváltásos” mese létezik, mind más és más főszereplővel, kiknek életútjuk is hasonló, mégis különböző.
Egyetlen kaptafára készült az összes.
Amit pedig hamis vallásunk szentéjének tartunk, maga a pokol központja.
Sokszor azon gondolkodom, vajon mikor, hogyan derülhet ki a végső igazság?
Az, hogy az egész világnak hazudtak, és azóta is hazudnak…
Halovány fogalmunk sincs, milyen bődületes mennyiségű hazugság vesz körül bennünket minden nap, ami ebben a színlelt “valóságban” igazi, csak és kizárólag, az egymás iránt érzett önzetlen szeretet lehet.
Természetesen ennek a temérdek hülyítésnek megvolt, megvan, és meg is lesz a hozadéka: igazi, földi poklot rendeznek be nekünk.
A hamisság egyik tulajdonsága, hogy képes hatványozódni olyan közegben, ahol az emberek szájról szájra adják tovább, akár évszázadokon keresztül a baromságokat egymásnak.
Mindezt három dolog miatt képesek véghez vinni: az emberek süketek, vakok és egoisták.
Erre lettek kondicionálva.
Az EGÓ nem engedi, hogy tisztán láss, az emiatt elvakult embereket pedig végtelenül könnyű irányítani.
Az egó mindig fél, kuporgat, aggódik.
Nagyon könnyű ráijeszteni, onnantól azt tesz a rettegő ember, amit mondanak neki.
Nem éppen ezt látjuk világszerte?
Kezdd el kivonni magad a hazugságok tengeréből, értékeld át, a beléd programozott hitet és a “magától értetődő” általános nézeteidet.
Ez lesz az első, legfontosabb lépés a tudatosság felé, mely végül felszakítja a hazugságok sötét leplét, ami pillanatnyilag még eltakarja előlünk a tiszta napfény IGAZSÁGÁT.
Szerző. Árvai Attila-író – ©2022-07-30