Herczeg Zoltán: Szóval!

0

Szóval! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy csak TE hozhatsz változást! A tanítvány egyszer megkérdezte a Mesterét: – meddig kell még várnunk a pozitív változásra Mester? – Hát, ha várunk, akkor még elég sokáig! – így a válasz!
Ti meddig vártok még, míg tesztek végre magatokért és egymásért? Meddig hiszitek még el, hogy a politikai vezetés értetek van és nem önnön hatalmáért és érdekeiért? Meddig hagyjátok, hogy megfosszanak emberi méltóságotoktól, emberi életlehetőségeitektől, emberi boldogságotoktól, emberi bőségetektől? Meddig lophatják még a pénzedet? Meddig nézhetnek komplett hülyének??

Legyél zenész vagy színész, orvos vagy tanár, melós vagy értelmiségi, hangos vagy csendes, szomorú vagy vidám, gazdag vagy szegény, a saját sorsod a Te kezedben van!!! És a helyzet az, hogy innentől a másé is, mert KÖZÖSségben élünk! Minden közös. A sorsunk is. Az életünk is. A Hazánk is. A félelem csak FÉL- ELEM, az egészség az EGÉSZ-ség! Mitől fosol?
Comprende???
Pontosan erről beszélek a Napi témában, ill. hihetetlen, felemelő élményeimről a legutóbbi, Várbéli tüntetés után, mikor emberek, civilek, ismeretlenek százai öleltek, csókoltak, szerettek, gratuláltak hazafelé bandukolva múlt péntek éjszaka.
SZERETLEK BENNETEKET!!!
Köszönöm!!