Hetente hazudtolják meg önmagukat.

0

Nem tudom eldönteni, hogy ez a kormány a váteszek kormánya, aki még azt is fennen hirdetni meri, ami meg sem történt, vagy csak simán kóklerek gyülekezete.
Mert mást sem hallok napközben mászkálva mindenfele, hogy mennyire veszélyes az ami el sem volt eddig tervezve.
Miközben azt sem látják előre, hogy a jelenben hozott döntéseiknek mi lesz a következménye. Azért is inkább a kóklerségükben hiszek egyre jobban, mert azóta mióta hülyítik a népet, szinte hetente hazudtolják meg önmagukat.
Persze könnyű nekik, mert van az országban pár százezer diagnosztizálatlan Alzheimeres, akik estére azt is elfelejtik, hogy reggel mennyiért vettek kenyeret egy boltban. Könnyedén megvezetik azokat akik olvasni sem tudnak rendesen, és csak az önként felvett rózsaszín szemüveggel ellátott szemellenzőt hajlandóak viselni.
És bár a jelen most semmiféle utat nem mutat abba a Kánaánba, de agyilag kevésbé fárasztó elhinni, mint nekiindulni, megkeresni és utat törni a szebb jövő felé.
Ráadásul még itt van az az önnön tökéletességbe vetett hit, mely szerint hibás döntést egyesek személye képtelen hozni, ezért inkább kitart a rossz elhatározások mellett, még akkor is, ha beledöglik, és nem csak ő maga, de akiket eddig megvezetett.
Még 1989 környékén én is megváltóként tekintettem a korombeli fiatalokra, akik elérték azt amiről én csak álmodni mertem, de mikor az egyetemi felvételi lapomat kellett kitölteni, és beleírni az akkori párt referenciákat, rájöttem, hogy ezeknek a mostani fidesz vezéreknek nem csak a nagyapja, de a szülője is ezer szállal kötődött az akkori rendszerhez.
És most ezek a volt MSZMP-s fiókák szárnyalnak szembe az ép ésszel, és zárják el az emberek elől az élhető élethez vezető utat!

Forrás: Gondolkodó/facebook