Hétvégi bringás DIKTA-TÚRA +VIDEÓ

0

Jelen pillanatban a végrehajtások leállításán és a SeVizás ügy megoldásán kívül van egy fontos időszerűség. Ez az önkormányzati választás.
A bejegyzés témájától függetlenül rendkívül fontosnak tartom hogy a lehető legtöbb helyen meg kell szüntetni a fidesz uralmát. Mind a polgármesterek, mind a testületi tagok tekintetében. Mert a fidesszel aligha lesz teljesíthető és elfogadható megoldása a SeVizás ügynek.

Azt látom, hogy sokan ekézik a helyben aktív civileket, hogy miért nem lépnek vissza az ellenzékinek mondott pártok összefogása által delegált politikusok javára.
Felmerül a kérdés: miért nem lépnek vissza a politikusok?

2018-ban a politikusok önös érdekből és-vagy butaságból adódóan cserben hagyták, az embereket. Most meg sok helyen ki akarják túrni az önkormányzati képviselő testületekből a helyben aktív civileket.
Miért formálnak a pártok jogot arra, hogy természetesnek vegyük, hogy ők tudnak mindent jól?
Már csak az miatt is, mert ugyan ezek a politikusok azok, akik miután kiderült, hogy valamit nagyon elcsesztek, akkor az embereket hibáztatják. Mint pl. 2018-ban, hogy miért nem mentek többen szavazni, vagy miért nem vették észre maguktól, hogy ki az esélyesebb jelölt.

A mai túra szigetszentmiklósi élő videójában erről fogok beszélni, és ha hozzászóltok, akkor erről fogunk beszélgetni.
Természetesen legalább a plakátok segítségével felszólalok a végrehajtások leállításáért és a diktatúra megszüntetéséért.

Te meddig tűröd még, hogy az orrodnál fogva vezessenek? Mikor kezdesz végre magadért felszólalni?