Hírklikk: Megint hazudik a Magyar Nemzet, nálunk van Szlávik levele!

0

Kormány politikáját feltétel nélkül kiszolgáló – jobb napokat is látott napilap – éles kritikával illette a koronavírus tesztelésre szolgáló műszerről készült interjúnkat. Az írásban bemutattunk egy olyan gépet, amely a forgalmazója szerint nyolc perc alatt nagy pontossággal mutatja ki a koronavírus jelenlétét, illetve azt is, ha valaki már átesett a betegségen. Az írást felhasználva, a helyreigazítási perekben jeleskedő kormánylap éles támadást intézett portálunk ellen, s közben igyekezett befeketítetni a baloldalt is.

A Magyar Nemzet hazug cáfolatát persze ellenőrzés nélkül átvette a teljes lakájmédia. Kár volt…

Elsősorban olvasóink tájékoztatása miatt közöljük, hogy a helyreigazítási perek elvesztésében élen járó Magyar Nemzet természetesen ezúttal is hazudik.

A lap ugyanis azt állítja, hogy a műszert – az interjúalanyunk állításával szemben a hazai szaktekintélyek nem minősítették. Idézet következik a Magyar Nemzet vezércikkéből:

Szlávik János és Jakab Ferenc pedig cáfolja, hogy pozitív véleményt mondott volna a gépről. Szlávik János kapott ugyan egy e-mailt a kft. ügyvezetőjétől, de nem válaszolt neki, és a gépet csak az e-mailhez csatolt videón látta.

Mindez azonban szemenszedett hazugság.

Ugyanis a Hírklikk szerkesztőségének birtokában van az az email, amelyet Szlávik János interjúalanyunknak, tehát a gép forgalmazójának írt. Vagyis nyilvánvaló hazugság az, hogy Szlávik doktor nem válaszolt az őt ért megkeresésre.

Továbbá az is hazugság, hogy Szlávik doktor nem dicsérte a gépet. A már említett, birtokunkba került levélben ugyanis az ismert szaktekintély azt írja, hogy „EZ A RENDSZER VALÓBAN KIVÁLÓ…” A Magyar Nemzet tehát nem csak hazudott, de hazugságba keverte Szlávik Jánost is.

Hasonló helyzetbe sodorta a lap Jakab Ferenc virológus professzort is, aki sajnálatát fejezte ki, hogy nem tudja a gépet kipróbálni, ugyanis a laboratóriuma „ilyen jellegű bevizsgálásokra nem akkreditált!” Az idézet a Hírklikk birtokában lévő levélből származik, ami ugyancsak azt bizonyítja, hogy a Magyar Nemzet azon kívül, hogy hazudik, másokat is hazugságba igyekszik sodorni.

A vírustesztelő gépről szóló írásban jeleztük, hogy portálunk nem foglalkozik orvosi műszerek bemutatásával, de a járvány idején kötelességünknek éreztük, hogy beszéljünk egy olyan műszerről, ami töredékébe kerül azoknak a gépeknek, amelyek jelenleg a kórházakban vannak. Ezek a használatban lévő vírustesztelők 16 millióba kerülnek, a szóban forgó műszer pedig csak 3 millió forint.

Látható módon, a Magyar Nemzetet ez a szándék zavarta. Viszont egy szót sem szóltak akkor, amikor a magyar kormány 300 milliárdot feleslegesen költött el lélegeztetőgépekre. Ez a hallgatás – ahogy a cikkünk megtámadása is – elég beszédes!

forrás. hirklikk.hu