Hivatalos: Orbán Viktor szétosztja a nyugdíjalapot a melegek között

0

A megdöbbentő bejelentésre a Pride felvonulás után került sor – Orbán szerint a mintegy 500 milló forintnyi nyugdíj jobb helyen van a melegeknél, akik jobb ruhákat, szebb sapkákat és ízletesebb kézműves söröket vehetnek majd belőle. „Ebből a pénzből nem a múltat kell támogatni, hanem a jövőt. Két férfi is felnevelhet egy gyereket, Kocsis Máté is milyen jól sikerült” – utalt a fideszes polgármesterre a miniszterelnök.

Orbán azt is elmondta: az egyéb bibliai tiltásokat viszont rögzítik az Alaptörvényben, így januártól tilos lesz fonott hajat, aranyat, vagy drága ruhákat viselni, a nők pedig nem beszélhetnek, ha belépnek egy templomba. „Persze jobban tennék, ha egyáltalán nem beszélnének” – viccelődött a rádióinterjúban a miniszterelnök.

Orbán a további lépésekről is beszélt: ahhoz, hogy megkaphassák a pénzt és a vele járó rózsaszín háromszög kitűzőt, először regisztrálnia kell a melegeknek, a Kormány ezért kopasz, erős férfiakat küld mindenkihez, mielőtt megkaphatnák a melegigazolványt.

Forrás és hasonlóan ironikus, humoros írások itt:http://hircsarda.hu/2017/07/10/hivatalos-orban-viktor-szetosztja-a-nyugdijalapot-a-melegek-kozott/