Hócipő Hírek

0

Orbán Viktor magyar keresztény miniszterelnök közleményben ítélte el a keresztényüldöző osztrák kormányt, amely úgy döntött, hogy most először nem munkaszüneti nap a nagypéntek. Kiátkozásuk megtörtént.

A budapesti Móricz Zsigmond körtéren az MSZP-Párbeszéd sátránál gyűjtött aláírást Torzsa Sándor MSZP-s politikus, amikor egy agresszív férfi nekiesett, a földre vitte, fojtogatta, és megharapta. Torzsát rövid időn belül beoltották veszettség ellen, a támadót nem kellett, mert nyoma veszett.

Több magyar település polgármestere írta meg a Facebookján, hogy húsvét alkalmából szíves-örömest teljesíti az ott élő gyerekek kérését, és közös fotót készíttet velük, amiket azután a helyi újságokba is betetet.

A Budapestről Záhonyba tartó gyorsvonaton támadott meg egy nőt egy férfi. A nő egyedül utazott egy kupában, amikor a férfi beült hozzá, kisvártatva kést vett elő, és erőszakoskodni kezdett vele. A rendőrök elfogták az illetőt, aki migránsnak vallotta magát, de kiderült: csak tiszabecsei illetőségű.