Hódítás indulhat: Csodálatos hírt közölt Selena Gomez

Vége a szingli életnek?

Az tény, hogy Selena Gomez magánélete izgalmasabb, mint egy török szappanopera, hiszen volt már benne dráma, szakítás, megcsalás, sok-sok egymásra találás és még sorolhatnánk… Persze a legtöbb történés egyértelműen Justin Bieber nevéhez köthető, hiszen ő és Selena közel 10 évig voltak se veled, se nélküled kapcsolatban egymással…

Az utolsó szakításuk óta viszont már egész sok idő eltelt, Justin ráadásul már boldog házasságban él Hailey Bieberrel, így nem meglepő, ha az emberek már azt várják (vagy szeretnék), hogy Selenára is rátaláljon a boldogság, és legyen végre egy olyan társa, akivel komolyan tervezheti a jövőjét.

Épp ezért robbant fel a net néhány nappal ezelőtt, amikor is elindult a pletyka arról, hogy Selena már nem szingli, ugyanis összejött a zenész Drew Taggarttal. A szemtanúk állítólag látták, hogy a feltételezett pár egy bowling pályán randizik, ráadásul azt is látták egyesek, hogy Selena és Drew csókolóznak.

Úgy tűnik azonban, hogy Selena fontosnak érezte tudatni a világgal és persze a rajongóival, hogy mi is valójában a helyzet, ezért a minap kitett egy Instasztorit, amin a következő szövegek voltak:

„Túlságosan szeretek egyedül lenni. #szinglivagyok”

Ez pedig egy egyértelmű nyilatkozat arról, hogy Selena egyedülálló és egyáltalán nem alkot egy párt Drew-val…