Hoffman Tamás Újbuda polgármesterének öt fő bűne

0

1. Súlyos közpénzek a kampányokra

Hoffmann örömmel költi el az adófizetői pénzeket különböző raklámhadjáratokra. Legutóbbi mindenkinél kiverte a biztosítékot: alkalmatlanságát a polgármesteri posztra cuki pünkösdi csomaggal, kakaóscsiga-, liszt-, ledizzó- és tésztaosztogatással próbálta kompenzálni.

2. Saját pártjának a nyílt tagadása

Vajon minket vagy csak saját magát igyekszik becsapni, amikor akkora hazugság jön ki a száján, hogy ő nem tartozik a Fideszhez vagy amikor letagadja a civil partnerséget? Bár lássuk be, némileg érthető a viselkedése, hiszen senki nem szívesen híresztelné, hogy milyen korrupt és becstelen rendszer tagja, főleg nem a 2018-as országgyűlési fideszbukás után.

3. Előtérben a fideszes haverok

Polgármesterségének lételeme, hogy segítse fideszes társait a bajban. Ennek legszemetgyönyörködtetőbb példája, amikor Orbán egyik pajtása,  a milliókkal teli Garancsi István szabta meg Hoffmannak, hogy milyen utcanevek szerepeljenek a gigaberuházásnál.

4. A szuperkórház elhelyezése

Minél távolabb, annál jobb. Ez járhatott a fejében Hoffmann Tamásnak, amikor eltökélte, hogy a komplexum megépítésének helyszínéül egy olyan távoli részt választ ki, ami elég messze esik a lakóterületektől. Még csak véletlenül se lehessen abba a kórházba eljutni, ha baj van, igaz polgármester úr?

5. Kampányolás a tiltott területeken

Mit számít az újbudai polgármesternek egy kis jogszabály? Általános iskolákban is előszeretettel osztogatta propaganda füzetét a fideszes vezetés, ami egyébként tiltott területnek számít népszerűsítés terén. A füzetet kötelezően el kellett mindenkinek fogadni, ahol a szöveg stílusában aprólékosan figyeltek arra, hogy az általános iskolás gyerekek mindenképpen eljuttassák szüleikhez a kisokost.

Mára Hoffmann ereje teljesen elfogyott, ma már ott tartunk, hogy saját pártját is pofátlanul letagadja, mert még neki is szégyen a Fidesz logója a plakáton. Zavarjuk vissza a gazdájához!

Forrás Ez a lényeg Újbuda